Sport

Mateo Messi, gol spectaculos la antrenamentele lui Inter Miami! Detaliul surprinzător observat de fani. Video

Leo Messi nu traversează cea mai bună perioadă, din cauza unei accidentări la adductori. Dar fiul său Mateo face furori la antrenamentele lui Inter Miami.
07.02.2024 | 15:10
Mateo Messi gol spectaculos la antrenamentele lui Inter Miami Detaliul surprinzator observat de fani Video
Gol spectaculos marcat de Mateo Messi la antrenamentele lui Inter Miami. Sursă foto: Hepta.ro / Captură Twitter
ADVERTISEMENT

Thiago, Mateo și Ciro, cei trei băieți ai lui Leo Messi, calcă pe urmele tatălui lor. Sunt foarte pasionați de fotbal, dar și foarte talentați. La prima evaluare, se pare că Mateo, 8 ani, ar fi cu un pas în fața fraților săi. Și s-a evidențiat deja ca o mare speranță la Academia lui Inter Miami.

Mateo Messi, 8 ani, gol spectaculos marcat la antrenamentele Academiei Inter Miami. Și-a pus adversarul la pământ din preluare

În vreme ce tatăl său încearcă să scape de accidentare în Asia, Mateo face show la Miami. A marcat un gol de generic la antrenamentele formației din Florida. Și-a pus pur și simplu la pământ adversarul cu o preluare excelentă, iar apoi a marcat cu un șut la colțul lung cu piciorul drept. La care portarul ar fi putut face mai mult.

ADVERTISEMENT

Mateo și Thiago Messi s-au înscris în vară la Academia lui Inter Miami și deja sunt foarte apreciați. În special Mateo, care joacă pe postul de atacant. Thiago, 11 ani, este mijlocaș. Ciro, care împlinește 6 ani în martie, încă nu a făcut pasul spre Academie, dar este de așteptat ca acest lucru să se întâmple în scurt timp.

Golul marcat de Mateo cu piciorul drept i-a făcut pe internauți să observe un detaliu interesant. Fiul de 8 ani al lui Leo Messi este dreptaci, ba chiar controlează foarte rar balonul cu piciorul stâng. Spre deosebire de tatăl său, care a făcut ravagii cu stângul său fenomenal.

ADVERTISEMENT

Mateo Messi, cel mai mediatizat dintre fiii lui Leo Messi. Ține cu Real Madrid și s-a bucurat la un gol încasat de Barcelona chiar pe Camp Nou

Mateo Messi este cu siguranță cel mai mediatizat dintre fiii lui Leo Messi. A devenit viral după un clip video în care se bucura la un gol marcat în poarta Barelonei, chiar pe Camp Nou. Iar Leo Messi a oferit un interviu în care l-a caracterizat cu mult amuzament.

“Când mă joc fotbal cu Mateo în curte el mereu îmi va spune  ‘sunt Liverpool, sau sunt Valencia… pentru că echipele astea te bat’. Acasă, Thiago și Mateo se uită la meciuri împreună. Mateo se bucură atunci când dă gol Real Madrid doar ca să îl enerveze pe Thiago”, a povestit Leo Messi într-un interviu oferit în urmă cu un an pentru TyC Sports.

ADVERTISEMENT

Leo Messi se pregătește pentru amicalul cu Vissel Kobe, la Tokyo. Partidă programată miercuri de la ora 12:00 a României. Starul argentinian a spus că se simte mai bine și va încerca să joace.

629 de plângeri formulate după Hong Kong – Inter Miami 1-4. Fanii vor să primească înapoi banii plătiți pe bilete

Mai ales că absența sa din amicalul hibrid dintre Inter Miami și Hong Kong a creat foarte multă polemică. Fanii asiatici au fost furioși că nu au avut șansa să îl vadă pe Messi pe teren și chiar au cerut să își primească înapoi banii plătiți pe bilete.

ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de 629 de plângeri au fost formulate după partida Hong Kong – Inter Miami 1-4, de suporteri care își cer banii înapoi. Ar fi 4,15 milioane $HK (n.r. – aproximativ 500.000 dolari) pe care organizatorii amicalului vor fi nevoiți să îi returneze.

ADVERTISEMENT
Tags: