Sport

Scandal din cauza lui Messi și Suarez în amicalul Hong Kong – Inter Miami 1-4: “Ne vrem banii înapoi!”

Fanii au luat cu asalt stadionul din Hong Kong pentru meciul cu Inter Miami. Dar spre stupoarea suporterilor prezenţi la stadion, Messi şi Suarez nu au evoluat.
04.02.2024 | 13:15
Scandal din cauza lui Messi si Suarez in amicalul Hong Kong  Inter Miami 14 Ne vrem banii inapoi
Scandal din cauza lui Messi și Suarez în amicalul Hong Kong - Inter Miami 1-4: "Ne vrem banii înapoi!". Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Inter Miami se află într-un tur în care joacă meciuri amicale în diverite părţi ale lumii. Echipa lui Messi a fost învinsă cu 0-6 de Al Nassr-ul lui Ronaldo, iar într-un alt meci disputat la arabi, americanii au fost învinşi de Al Hilal, scor 3-4.

Scandal din cauza lui Messi și Suarez în amicalul Hong Kong – Inter Miami 1-4

Trupa lui Gerardo Martino s-a mutat în Hong Kong, pentru un meci amical cu cei mai importanţi jucători din regiune. Interesul pentru acest meci amical a fost uriaş şi la antrenamentul oficial au participat 40.000 de oameni.

ADVERTISEMENT

În dimineaţa meciului, fanii au luat cu asalt porţile stadionului, încă dinainte să se deschidă. Au fost zeci de mii de fani la porţi cu ore bune înainte de start. Iar preţurile la bilete au fost pe măsură: între 100 şi 600 de dolari.

Inter Miami a câştigat cu 4-1 meciul cu Hong Kong, dar spre stupoarea tuturor fanilor, Leo Messi şi Luis Suarez nu au fost folosiţi niciun minut în acest meci. Explicaţia oficială este o accidentare de ultimă oră a starului.

ADVERTISEMENT

“Mă simt ca un fraier. Am plătit o mulţime de bani pentru acest bilet”

Fanii au fost foarte furioşi mai ales că au plătit o mulţime de bani pe bilet pentru a-l vedea pe teren pe Leo Messi şi mulţi dintre ei au venit de la mii de kilometri pentru a-l vedea jucând pe superstar:

“Mă simt ca un fraier. Am plătit o mulţime de bani pentru acest bilet şi am aşteptat 10 ani să îl văd pe Messi. Apărea pe afişul promoţional şi mă gândeam că va juca. 

ADVERTISEMENT

Este o oportunitate rară să îl văd jucând şi cred că e una din ultimele şanse de a-l vedea pe teren pentru că urmează să se retragă. Sunt foarte dezamăgit”, a spus unul dintre miile de fani nemulţumiţi pentru ESPN.

Zecile de mii de fani şi-au cerut banii înapoi

Zecile de mii de suporteri prezenţi la amicalul dintre Hong Kong şi Inter Miami au strigat în cor la finalul meciului: “Refund!”, semn că vor să îşi primească banii înapoi pe bilete, în condiţiile în care Messi a stat doar pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

VIDEO: 

Noul sezon din MLS va începe pe 22 februarie. Până atunci, Inter Miami mai are programate meciuri amicale împotriva lui Vissel Kobe și Newells Old Boys. Până acum, rezultatele americanilor au fost sub aşteptări.

ADVERTISEMENT
Tags: