Life

Matilda Pascal Cojocărița, în culmea fericirii. Fiul său a devenit tată pentru a treia oară

Matilda Pascal Cojocărița, momente de bucurie. Băiatul artistei, Alin, a devenit părinte a treia oară. Cum se numește copilul.
21.12.2022 | 18:25
Matilda Pascal Cojocarita in culmea fericirii Fiul sau a devenit tata pentru a treia oara
Matilda Pascal Cojocărița, momente de bucurie. Băiatul artistei a devenit părinte a treia oară. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară este în culmea fericirii. Fiul său, în vârstă de 41 de ani, a devenit tată pentru a treia oară. Bărbatul este căsătorit din anul 2012 și îi aduce numeroase motive de bucurie mamei sale.

Matilda Pascal Cojocărița, momente de bucurie. Băiatul artistei a devenit părinte a treia oară

Matilda Pascal Cojocărița a devenit bunică pentru a cincea oară. Solista are trei băieți din partea fiului său, Alin Pascal, ultimul venind pe lume în urmă cu foarte puțină vreme. Micuțul se numește Aron Nicholos.

ADVERTISEMENT

Frații mai mari, Adam și Tudor, l-au așteptat pe nerăbdători pe cel mic, la fel și vedeta, care mai are doi nepoți din partea lui Horațiu Cigu, fiul soțului ei, violonistul Ștefan Cigu. Este vorba de o fetiță și un băiețel.

„Am devenit bunică pentru a cincea oară. Acum, sunt de 4 ori bunică băieți, de patru prinți, dar sunt și bunica unei prințese. Nepoțelul care a venit acum pe lume se numește Aron Nicholas.

ADVERTISEMENT

Doamne, cât de fericiți au fost amândoi, Adam și Tudor. Au dat petrecere când au aflat sexul copilului, iar nepoții mei au sărit efectiv, în sus de bucurie. Timp de cinci minute au sărit în sus fericiți.

Strigau de bucurie: «E băiat, e băiat». Ei și-au dorit mult ca bebelușul care a venit pe lume să fie tot băiețel. A fost după sufletul și preferința lor”, a mărturisit Matilda Pascal Cojocărița pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Matilda Pascal Cojocărița, bunică pentru a cincea oară

Matilda Pascal Cojocărița nu-și mai încape în piele de bucurie de când a devenit bunică pentru a cincea oară. Interpreta de muzică populară abia așteaptă ca cel mic să fie botezat, primele informații fiind făcute publice de băiatul său.

Fiul cântăreței a anunțat că nu se grăbește să facă acest pas, mai ales că se apropie cu pași repezi sărbătorile de iarnă. Cel mai probabil creștinarea bebelușului va avea loc în primăvara anului următor.

ADVERTISEMENT

„Ne-am chinuit toată sarcina să-i alegem un nume. Abia acum, pe ultima sută de metri, ne-am decis la nume. Ne întreba toată lumea cum îl cheamă pe copil. Și noi nu știam”, a spus Alin, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT