Pariuri sportive

Max Profeția lui Mitică pentru etapa 5 din play-off și play-out. Ce joacă la FCSB – Rapid și „surpriza” de la Sepsi – U Craiova

Mitică Dragomir a revenit cu max profețiile pentru etapa cu numărul cinci din play-off și play-out. „Oracolul de la Bălcești” vede o surpriză la Sepsi - Universitatea Craiova.
18.04.2024 | 20:24
Max Profetia lui Mitica pentru etapa 5 din playoff si playout Ce joaca la FCSB  Rapid si surpriza de la Sepsi  U Craiova
Max Profeția lui Mitică pentru etapa 5 din play-off și play-out. Ce joacă la FCSB - Rapid și „surpriza” de la Sepsi - U Craiova. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Etapa cu numărul cinci din play-off și play-out găzduiește derby-uri tari, precum FC U Craiova 1948 – Dinamo și FCSB – Rapid București. Mitică Dragomir anunță o surpriză la confruntarea din Sfântu Gheorghe dintre Sepsi și Universitatea Craiova.

Max Profeția lui Mitică pentru etapa 5 din play-off și play-out. Ce joacă la FCSB – Rapid și „surpriza” de la Sepsi – U Craiova

Lupta pentru titlul este din ce în ce mai aproape de sfârșit, deoarece FCSB nu a pierdut nici măcar un punct în primele patru confruntări din play-off. „Roș-albaștrii” au câștigat derby-ul cu CFR Cluj, iar acum sunt la 13 puncte distanță de poziția secundă.

ADVERTISEMENT

Totuși, lupta pentru salvarea de la retrogradare se încinge după FC Botoșani – FC U Craiova, scor 4-1. Mitică Dragomir a venit cu cele mai tari pronosticuri pentru confruntările din play-off și play-out-ul din SuperLiga.

„Oracolul de la Bălcești” spune că FCSB se va impune în derby-ul cu Rapid București, deși în ultimele întâlniri nu a cunoscut gustul victoriei. Mitică Dragomir vede surpriza etapei la Sepsi – Universitatea Craiova, unde merge pe mâna covăsnenilor.

ADVERTISEMENT

„Dinamo și Iași sunt cele mai slabe. O echipă care fuge și te omoară cu alergătura, dar nu are valoare este a lui Dorinel. 12 la Farul – CFR Cluj. Merg pe X 2 la Poli Iași – Voluntari și 1 solist la FC U Craiova – Dinamo.

1 solist și la FCSB – Rapid. Nu bate Dorinel, merg pe X2 la Oțelul – U Cluj. 1 solist la Sepsi – U Craiova. Am încredere în Rotaru, dar nu am încredere în echipă. Nu se potrivește Gâlcă, dar el e un antrenor bun. La Craiova trebuie să ai sânge în instalație, să reziști la tăvăleală”, a spus Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Toate calculele pentru titlu! FCSB poate deveni campioani după derby-ul cu Rapid București

FANATIK v-a prezentat toate calculele pentru lupta la titlu după derby-ul CFR Cluj – FCSB, scor 0-1. „Roș-albaștrii” pot ridica mult râfnitul trofeul deasupra capului, chiar după confruntarea cu rivalii din Giulești.

Trupa lui Gigi Becali trebuie să câștige pe Arena Națională în fața celor de la Rapid București, însă nu doar de rezultatul împotriva giuleștenilor depinde triumful în campionat. Universitatea Craiova și CFR Cluj ar trebui să nu câștige împotriva celor de la Sepsi, respectiv Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali deja a anunțat un show unic la derby-ul FCSB – Rapid București la FANATIK SUPERLIGA. Patronul „roș-albaștrilor” a renunțat la artificii, dar pregătește un spectacol cu drone pentru toți suporterii prezenți pe stadion.

Biletul lui Mitică Dragomir pentru etapa cu numărul cinci din play-off și play-out

ADVERTISEMENT