Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, show unic la FCSB – Rapid. Cum sărbătorește titlul în SuperLiga: „Vreau să fac o cruce din drone, cât terenul de mare!”

Gigi Becali vrea să facă ceva nemaivăzut în România la FCSB - Rapid, în etapa în care roș-albaștrii se pot încununa campioni. Patronul se gândește chiar să vină la meci.
15.04.2024 | 00:02
Gigi Becali show unic la FCSB  Rapid Cum sarbatoreste titlul in SuperLiga Vreau sa fac o cruce din drone cat terenul de mare
Gigi Becali, show unic la FCSB - Rapid. Cum sărbătorește titlul în SuperLiga: „Vreau să fac o cruce din drone, cât terenul de mare!” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea să facă o argoanță supremă la FCSB – Rapid. Matematica spune că roș-albaștrii pot deveni campioni încă de la finalul etapei a 5-a din play-off.

Ce nebunie vrea să facă Gigi Becali la FCSB – Rapid. Patronul a promis că vine la derby-ul de titlu al roș-albaștrilor

După ce a dezvăluit că a găsit atacant pentru sezonul viitor, Gigi Becali a mai făcut o mărturisire. Latifundiarul din Pipera s-a gândit la un show unic în România, care să se desfășoare pe durata derby-ului FCSB – Rapid.

ADVERTISEMENT

Meciul e programat pe Arena Națională, sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 20:30. „Cred că vom lua titlul cu Rapid. Trebuie să batem și să avem 15 puncte peste Craiova și CFR Cluj. Ei trebuie să facă egal, să avem 15 puncte cu 5 etape rămase. Eu nu am ambiție cu Rapid, am ambiție să luăm cât mai repede.

Am pregătit o surpriză frumoasă, creștinească, dacă luăm titlul. Vreau să fac la Arena Națională, din drone, cât este de mare terenul, o cruce cu lumini, care să se vadă pe cer. Cât timp se joacă meciul să fie crucea pe cer. Crucea cu care a biruit Împăratul Constantin.

ADVERTISEMENT

Cred că mă duc pe stadion cu Rapid. Dacă reușim să facem asta, să avem crucea pe cer din drone, merg la meci. Că acum nu mai am teamă”, a declarat Becali, la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

„Vreau să luăm titlul cât mai repede”

După victoria de la Cluj, FCSB e lider autoritar în SuperLiga. Echipa lui Elias Charalambous are 44 de puncte, cu 13 mai multe decât CFR Cluj și Universitatea Craiova și cu 16 mai multe decât Rapid. Din 2015 n-a mai luat FCSB titlul de campioană în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Eu spun ceva. Era 1-0 și trebuia să ținem de scor. Noi am avut ocaziile mari și în repriza a doua. Nu au avut ocazie clară de a marca. Așa, un șut la poartă, au mai avut. Am avut bară, ocazii mari. Bă, să ai 16 puncte față de Rapid? Dacă se înjumătățesc încă o dată punctele, suntem tot noi campioni!

Dacă ne-ar lua jumate, ar fi 8 față de Rapid și 7 față de CFR și de Craiova. Mă interesează banii, cupele europene. Fără grupe, pe cine mai interesează că am luat campionatul? Bag banii pe care îi iau din Europa. Nu știu cât, mai iau și din ei, nu bag chiar tot.

ADVERTISEMENT

Emoții la titlu nu mai sunt. Erau emoții că vreau să luăm cât mai repede”, a adăugat patronul roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT
Tags:
2,12 este cota BETANO pentru „1 solist” la FCSB - Rapid