Pariuri sportive

Max-profețiile lui Mitică Dragomir pentru etapa din week-end. Două semne la CFR Cluj – FCSB!

Sunt derby-uri tari în etapa din week-end, iar Mitică Dragomir ne-a oferit Max-profețiile lui pentru Universitatea Craiova - Farul și CFR Cluj - FCSB.
11.04.2024 | 20:50
Maxprofetiile lui Mitica Dragomir pentru etapa din weekend Doua semne la CFR Cluj  FCSB
Max-profețiile lui Mitică Dragomir pentru etapa din week-end. Două semne la CFR Cluj – FCSB!. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Etapa cu numărul patru din SuperLiga găzduiește derby-uri spectaculoase, iar Mitică Dragomir va oferă cele mai tari ponturi. Universitatea Craiova va da piept cu Farul Constanța, iar FCSB va continua lupta pentru titlu în Gruia cu CFR Cluj.

Max-profețiile lui Mitică Dragomir pentru etapa din week-end. Două semne la CFR Cluj – FCSB!

Lupta pentru titlu, cupele europene și salvarea de la retrogradare încă se joacă în SuperLiga, iar confruntările din play-off și play-out se anunță spectaculoase în week-end. Universitatea Craiova se întâlnește cu Farul Constanța pe stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” vin după înfrângerea cu FCSB și nu își permit pași greșiți, pentru a rămâne în continuare pe podiumul din play-off. De cealaltă parte, Gică Hagi este la cinci puncte în spatele oltenilor, însă o victorie în Bănie i-ar putea duce pe poziția cu numărul patru.

CFR Cluj va primi vizita celor de la FCSB, liderul detașat din play-off, iar Mitică Dragomir nu vede un rezultat de egalitate în Gruia. „Oracolul de la Bălcești” spune și că Dinamo are șanse mici de victorie în fața celor de la Poli Iași.

ADVERTISEMENT

„1 solist la Craiova – Farul. X2 la Dinamo – Poli Iași, așa cred eu, dar mă rog la Dumnezeu să scape Dinamo. 12, fără X la CFR – FCSB. 1 solist și la Rapid – Sepsi”, spune „Oracolul de la Bălcești la MAX Profețiile lui Mitică, emisiune live pe FANATIK.RO, de la ora 13:30, în fiecare zi de luni a săptămânii.

Calculele „roș-albaștrilor” pentru titlu! Ar putea să sărbătorească la derby-ul cu Rapid

FCSB merge ceas în SuperLiga și se îndreaptă către titlu, iar suporterii își fac calculele după derby-ul cu Universitatea Craiova. Gigi Mustață a intrat la FANATIK SUPERLIGA și a dezvăluit cum pot „roș-albaștrii” să devină campioni.

ADVERTISEMENT

Liderul galeriei „roș-albastre” a spus că FCSB poate deveni campioană, dacă reușește să câștige cu CFR Cluj și Rapid. Gigi Mustață este convins că Rapid se va încurca cu Farul Constanța în prima etapă din retur.

„O să vină meciul cu Rapid și o să fim 50.000. Poate sărbătorim titlul. Dacă batem la CFR și batem și Rapid acasă, Farul se încurcă cu Rapid, te duci la 15 puncte de ei, se încurcă și CFR la următorul meci și ai 15 puncte avans.

ADVERTISEMENT

Și cu cel care e în plus, 16, ești campion matematic cu Rapid. Și îl iau pe Robert Niță și sărbătorim. Facem hora miresei!”, a declarat Gigi Mustață, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

MAX Ponturile lui Mitica pentru etapa a 4-a

ADVERTISEMENT