Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum poate fi FCSB campioană matematic după derby-ul cu Rapid? „Îl iau pe Robert Niță și facem hora miresei”

FCSB poate fi campioană matematic după derby-ul cu Rapid. Gigi Mustață, liderul Peluzei Nord, a făcut calculele de titlu ale roș-albaștrilor
08.04.2024 | 13:10
Cum poate fi FCSB campioana matematic dupa derbyul cu Rapid Il iau pe Robert Nita si facem hora miresei
Cum poate fi FCSB campioană matematic după derby-ul cu Rapid? „Îl iau pe Robert Niță și facem hora miresei”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB poate deveni campioană matematic la derby-ul cu Rapid, programat în ultima etapă a play-off-ului. Gigi Mustață a făcut calculele titlului pe care roș-albaștrii îl așteaptă de nouă ani de zile.

Cum poate fi FCSB campioană matematic după derby-ul cu Rapid? „Îl iau pe Robert Niță și facem hora miresei”

Fanii FCSB se pregătesc de sărbătoare. Deși s-au scurs doar trei etape din play-off, roș-albaștrii sunt pe primul loc cu 41 de puncte, zece mai multe decât CFR Cluj și Universitatea Craiova și 13 peste Rapid. În ultima rundă, roș-albaștrii i-au bătut pe olteni cu 2-0.

ADVERTISEMENT

„Le mulțumesc tuturor suporterilor care au fost la tribuna 1 și tribuna 2. S-a luat hotărârea târziu să se dea drumul la inelul 3, tribuna 1. Și știu și eu, când am ajuns la stadion, am vorbit cu băiatul de la casa de bilete și s-a luat târziu hotărârea ca acel inel să fie deschis.

Dar nu mai contează. Alții au trei sute, cinci sute, alții au 12.000 și la noi 30.000 e puțin. O să vină meciul cu Rapid și o să fim 50.000. Poate sărbătorim titlul. Dacă batem la CFR și batem și Rapid acasă, Farul se încurcă cu Rapid, te duci la 15 puncte de ei, se încurcă și CFR la următorul meci și ai 15 puncte avans.

ADVERTISEMENT

Și cu cel care e în plus, 16, ești campion matematic cu Rapid. Și îl iau pe Robert Niță și sărbătorim. Facem hora miresei!”, a declarat Gigi Mustață, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la 10:30.

Contre Mustață vs. Robert Niță: „Cum să fii ginere contra Rapidului?” / „Respectă locul 1, nu vorbi din spate”

În studioul FANATIK SUPERLIGA a fost prezent și rapidistul Robert Niță, prilej de contre și înțepături cu Gigi Mustață. Cei doi au făcut show în stilul caracteristic.

ADVERTISEMENT

„Eu onorez invitația dacă te îmbraci în mireasă”, a reacționat Robert Niță. „Dacă eu sunt ginere și ți-am zis că dansăm hora miresei…”, a adăugat Mustață.

„Păi cum să fii ginere, când ai mai fost tu ginere contra Rapidului?”, a replicat Niță. „Toată viața am fost. Acum lasă gura moale. Fii și tu cumințel acum, că eu am tăcut din gură”, a continuat Mustață.

ADVERTISEMENT

„Eu te-am felicitat de săptămâna trecută. Nu te-am felicitat?”, a întrebat Robert Niță. „Respectă locul 1. Nu vorbi din spate. Fii corect. Să nu iei nota 4, să îți spună profesorul ‘Stai jos!’ Las-o așa”, a mai zis liderul Peluzei Nord.

„Tu ești obișnuit cu 4, că 4 vă dă Rapidul”, nu s-a abținut Niță. „Asta e, am luat 4. Și tu ești pe locul 4 și vei termina pe 6. O să vezi, Roberțică”, a conchis Mustață.

S-AU INCINS IN DIRECT | DIALOG SAVUROS Gigi Mustata - Robert Nita | FCSB, ca si campioana

ADVERTISEMENT