Pariuri sportive

Max Profețiile lui Mitică Dragomir pentru ultima etapă din sezonul regular. Ce joacă la Rapid – FCSB

Max Profețiile lui Dumitru Dragomir pentru ultima etapă a sezonului regular, care se joacă în perioada 8-11 martie. Pronostic surpriză la derby-ul Rapid - FCSB.
07.03.2024 | 23:18
Max Profetiile lui Mitica Dragomir pentru ultima etapa din sezonul regular Ce joaca la Rapid  FCSB
Profețiile lui Mitică Dragomir pentru etapa 30 din SuperLiga. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Etapa 30 din SuperLiga, ultima a sezonului regular, e programată în intervalul vineri, 8 martie – luni, 11 martie, iar la finalul ei vom ști care sunt celelalte două echipe care le vor însoți pe FCSB, Rapid, CFR Cluj și Universitatea Craiova în play-of. Va fi o rundă „nebună”, pentru care „Oracul” Mitică Dragomir ne-a oferit Max Profețiile sale, așa cum ne-a obișnuit săptămână de săptămână.

Max Profețiile lui Mitică Dragomir pentru etapa 30 din SuperLiga. Ce joacă la Dinamo – UTA Arad

Se anunță incendiu în ultima etapă a sezonului regular din SuperLiga, care se va disputa în intervalul 8-11 martie. 5 meciuri programate vineri la aceeași oră, la finalul cărora vom afla ultimele echipe calificate în play-off, apoi derby-ul Rapid – FCSB de sâmbătă, plus războiul oltean de duminică… Ce poate să își dorească mai mult microbistul român?

ADVERTISEMENT

Sau pariorii… În ajutorul cărora sare și Dumitru Dragomir, cu ale sale bine cunoscute pronosticuri oferite la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiune transmisă LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, de la ora 13.30.

„Ia să vedem ce pariem la Maxbet… Etapa 30, ultima. Știi că se joacă 5 meciuri la aceeași oră, vineri la 20:00? Fii atent nebunie. Te întreb la toate ce pariem, pentru că toate sunt importante, și pentru play-off și pentru tot.

ADVERTISEMENT

Etapa 30, ultima. Vineri avem cinci meciuri, sâmbătă derby-ul Rapid – FCSB de pe Arena Națională, iar duminică marele meci dintre Rotaru și Mititelu. Acasă la Mititelu cum ar veni, mă rog, tot în Bănie. Deci va fi o etapă nebună.

Fii atent, nebunie totală… Ce pariem la Maxbet? FC Botoșani – Farul… Hagi trebuie să câștige ca să prindă play-off-ul. Altfel riscă să-l piardă”, a început moderatorul Horia Ivanovici seria provocărilor la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiune a cărei premieră e disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik și pe pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare miercuri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„2 solist”, a răspuns fără ezitare Dumitru Dragomir, „motivat” și de cota 1,98 oferită pentru victoria campioanei. Apoi a plusat cu doi de „1 solist”, la cote de 1,77 și 2,85, oferite pentru meciurile CFR Cluj – Hermannstadt și Petrolul – Sepsi.

„Fii atent că asta e grea de tot… Rednic, care e pe cale să prindă play-off-ul, joacă la Dinamo”, a continuat Horia Ivanovici seria întrebărilor, răspunsul fiind unul imprevizbil: „2 solist”, la o cotă de 2,90. „Mergi pe 2 solist? Goluri multe, meci spectaculos?”, a plusat moderatorul. „2 solist, dar nu goluri multe. La niciun meci nu vor fi goluri multe”, a mai precizat nea′ Mitică.

ADVERTISEMENT

„FC Voluntari – U Cluj. Neluțu Sabău dacă bate la Voluntari este în play-off matematic. Că el are 41 de puncte. Dar ce faci, că și Voluntari și Cluj vor să stea la hotel la tine… Cum îi împaci?”, a fost provocarea pentru ultimul meci programat vineri seara, când se vor decide echipele calificate în play-off. „S-a anunțat Clujul…”, a rezolvat Dumitru Dragomir problema cazării, apoi a continuat cu „Pronostic 12”, la o cotă de 1,33.

Max Profețiile lui Mitică Dragomir pentru ultima etapă din sezonul regular. Ce joacă la Rapid – FCSB

Odată rezolvate cele 5 meciuri de vineri, s-a trecut la lucruri mai serioase. Adică la adevăratele șocuri ale etapei cu numărul 30 din sezonul regular, derby-urile Rapid – FCSB și FCU Craiova – Universitatea Craiova, programate sâmbătă și duminică.

„Rapid – FCSB, marele meci al etapei”, este noua provocare a moderatorului Horia Ivanovici, care și-a găsit o profeție surprinzătoare din partea lui Dumitru Dragomir: „2 solist”, cota fiind de 2,65.

Și tot un „2 solist”, la o cotă de 2,02, vede „Oracolul” și la FCU Craiova – Universitatea Craiova. „Bate Universitatea. Adică Rotaru. Aici pot fi goluri multe, de la două în sus”, și-a încheiat Dumitru Dragomir seria profețiilor pentru etapa 30 din SuperLiga, ultima a sezonului regular.

Max Profetiile lui Mitica pentru etapa 30

ADVERTISEMENT