Sport

MAX Profețiile lui Mitică, luni, 15 aprilie, ora 13:30! Horia Ivanovici, față în față cu Dumitru Dragomir după CFR Cluj – FCSB

MAX Profețiile lui Mitică, luni, 15 aprilie, ora 13:30. Horia Ivanovici va sta față în față cu inegalabilul Dumitru Dragomir, unicul ”Oracol” din fotbalul românesc.
14.04.2024 | 16:57
MAX Profetiile lui Mitica luni 15 aprilie ora 1330 Horia Ivanovici fata in fata cu Dumitru Dragomir dupa CFR Cluj  FCSB
MAX Profețiile lui Mitică, luni, 15 aprilie, ora 13:30. Horia Ivanovici va sta față în față cu Dumitru Dragomir, unicul „Oracol” din fotbalul românesc. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

MAX Profețiile lui Mitică revin în forță luni, 15 aprilie, ora 13:30. Emisiunea se vede în direct și în exclusivitate pe site-ul FANATIK.RO. Horia Ivanovici va schimba pase la firul ierbii cu Dumitru Dragomir după CFR Cluj – FCSB, duelul decisiv în lupta la titlu.

MAX Profețiile lui Mitică, luni, 15 aprilie, ora 13:30! Horia Ivanovici, față în față cu Dumitru Dragomir după CFR Cluj – FCSB

MAX Profețiile lui Mitică promit spectacol la ediția de luni, 15 aprilie, începând cu ora 13:30. Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir vă invită „Să facem show” după o etapă de-a dreptul incendiară atât în play-off-ul, cât și în play-out-ul SuperLigii.

ADVERTISEMENT

Farul a scos-o pe Universitatea Craiova din lupta la titlu după 2-1 pe „Ion Oblemenco”. Totodată, Dinamo are meci decisiv cu Poli Iași în bătălia pentru evitarea retrogradării. „Câinii” nu mai au voie să facă pași greșiți după ce rivalele din clasament au obținut puncte prețioase.

Totodată, Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir vor comenta și analiza derby-ul CFR Cluj – FCSB din Gruia. Cu o victorie, echipa finanțată de Gigi Becali ar încheia lupta pentru câștigarea campionatului. Nu vor lipsi super exclusivitățile marca FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Oracolul din Bălcești, vine cu o serie de noi profeții după o nouă etapă scursă din acest sezon: cine va câștiga titlul, cine se va salva de la retrogradare, dar și jucătorii care impresionează și nu ar trebui să lipsească de la Euro 2024.

Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir nu au rețineri și spun lucrurilor pe nume după fazele controversate ale rundei. Epilogul etapei este Rapid – Sepsi în Giulești, ora 20:30. Reacții, comentarii și analize de top după etapa a 4-a din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii.

ADVERTISEMENT

MAX Profețiile lui Mitică revin în forță, luni, 15 aprilie, ora 13:30

MAX Profețiile lui Mitică pot fi urmărite, LIVE ȘI EXCLUSIV, pe site-ul FANATIK.RO, în fiecare luni, de la ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. În fiecare miercuri, emisiunea va rula, ÎN PREMIERĂ, pe canalul de Youtube FANATIK.RO, precum și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și FANATIK.

MAX Profețiile lui Mitică nu pot fi altfel decât savuroase și… tăioase. Horia Ivanovici și Mitică Dragomir pun la cale de fiecare dată o ediție incendiară, spectacol total, tandem cu greutate, și la propriu, și la figurat, predicții cu greutate, umor și… ”omor”, dezvăluiri și exclusivități, show marca Ivanovici, luni, 15 aprilie, de la 13:30, în exclusivitate la FANATIK!

ADVERTISEMENT

Spectacolul marca FANATIK începe mai devreme de la ora 10:30 cu FANATIK SUPERLIGA, înainte de MAX Profețiile lui Mitică, cu mulți invitați de top. Super exclusivitățile și dezvăluirile incendiare vor fi ingredientele principale ale emisiunii. Invitații speciali ai lui Horia Ivanovici, alături de analiștii FANATIK SUPERLIGA, vor analiza în detaliu etapa a 4-a din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii.

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să vedeți MAX Profețiile lui Mitică oricând vreți voi!

Pentru a urmări emisiunea de pe telefon, televizor sau tabletă, e foarte simplu: tot ce trebuie să faceți e să deschideți site-ul www.fanatik.ro. Trebuie mai apoi să dați click pe fereastra emisiunii, în partea de sus a site-ului. Aici totul se va vedea la calitate ireproșabilă și veți putea vizualiza emisiunea fără probleme.

Trebuie să țineți minte că emisiunea e LIVE și EXCLUSIV pe www.fanatik.ro, însă va rula și în premieră pe canalul de Youtube FANATIK (nu uitați să dați LIKE și SUBSCRIBE) pentru a primi notificări. Tot în premieră veți găsi emisiunea pe pagina de Facebook Horia Ivanovici (dați LIKE și URMĂREȘTE pentru a fi notificat când primește premiera), și pe pagina de Facebook FANATIK.

În fiecare luni, de la ora 13:30, Horia Ivanovici și Mitică Dragomir vă dau întâlnire, imediat după FANATIK SUPERLIGA. MAX Profețiile lui Mitică este un podcast cu real succes la public în care Horia Ivanovici îl provoacă, față în față, 1 la 1, pe Dumitru Dragomir, pe tema subiectelor momentului. MAX Profețiile lui Mitică are MaxBet ca sponsor principal, unul dintre coloșii din industria jocurilor de noroc din România.

Max PROFETIILE LUI MITICA - 15 aprilie 2024

ADVERTISEMENT