Sport

Elias Charalambous nu lasă loc de surprize înainte de CFR Cluj – FCSB: „Am văzut ideile noului antrenor”

Elias Charalambous a prefațat derby-ul CFR Cluj - FCSB, duminică, 14 aprilie, ora 21:00. Antrenorul cipriot a analizat în amănunt noua față a echipei din Gruia.
13.04.2024 | 16:55
Elias Charalambous nu lasa loc de surprize inainte de CFR Cluj  FCSB Am vazut ideile noului antrenor
Elias Charalambous a vorbit despre duelul dintre CFR Cluj și FCSB, decisiv în lupta pentru titlu. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj primește vizita celor de la FCSB fără antrenor pe bancă. Dan Petrescu este așteptat în Gruia, însă, la meciul contra „roș-albaștrilor”, echipa finanțată de Neluțu Varga va fi pregătită de tandemul Francisc Dican – Ovidiu Hoban. Elias Charalambous i-a analizat pe adversari în noua formulă.

Elias Charalambous, înainte de CFR Cluj – FCSB: „Știm că va fi greu”

FCSB are o șansă uriașă de a-și asigura în proporție foarte mare câștigarea campionatului. Echipa finanțată de Gigi Becali are nevoie de victorie în Gruia și se va distanța la 13 puncte de CFR Cluj și Universitatea Craiova, cu 6 etape rămase până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

În ciuda schimbărilor de pe banca ardelenilor, Elias Charalambous se așteaptă la un duel foarte complicat. „Știm că ne așteaptă un meci dificil, contra unei echipe care în ultima etapă a învins în deplasare un adversar tare.

Știm că va fi greu. În startul acestui play-off am demonstrat că traversăm un moment bun, băieții se descurcă bine, dar mâine va fi un meci nou, trebuie să jucăm la cel mai bun nivel pentru a obține cele 3 puncte.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fim foarte atenți mai ales în acest punct al sezonului. Vom continua să facem ceea ce am făcut de la începutul campionatului, să ne concentrăm 100% doar pe următorul meci. Vrem să menținem atmosfera bună din cadrul echipei, doar la asta ne gândim”, a declarat Elias Charalambous.

Absențele FCSB-ului pentru duelul cu CFR Cluj: „Ei nu vor juca”

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Alexandru Băluță va fi apt abia pentru derby-ul cu Rapid de la finalul săptămânii viitoare. Ovidiu Popescu, Ionuț Panțîru și Luis Phelipe nu vor fi nici ei pe foaia de joc cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit că Ovidiu Popescu a revenit la antrenamente în sală. „Jucătorii sunt foarte serioși și concentrați la toate antrenamentele, iar asta ne face pe noi, antrenorii, fericiți.

Nu se comportă diferit, totul este la fel și trebuie să menținem această mentalitate câștigătoare. Băluță nu va juca mâine, nu este la 100%. La fel Ovidiu Popescu, Panțîru și Luis Phelipe, ei nu vor juca”, a mai spus Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous nu lasă loc de surprize înainte de CFR Cluj – FCSB: „Am văzut ideile noului antrenor”

CFR Cluj a învins-o categoric pe Rapid chiar în Giulești, scor 4-1, în etapa a 3-a din play-off-ul SuperLigii. La meciul din etapa trecută, CFR Cluj a fost condusă de pe bancă de tandemul Francisc Dican – Ovidiu Hoban.

„Nu știu cine conduce la CFR Cluj, dar cu siguranță au un antrenor. Când au învins-o pe Rapid, au avut pe cineva, un antrenor. Uneori nu suntem corecți față de oamenii de acolo.

Trebuie să fim, pentru că acel rezultat nu se datorează numai jucătorilor. Au schimbat unele lucruri la stilul de joc, i-am analizat, știm ce fac, dar cel mai important este ce vom face noi. Am văzut cu Rapid ideile pe care le are noul lor antrenor.

Sigur, a fost doar un meci, există dubii, dar avem o idee. CFR are jucători buni, mai ales în față, rapizi, buni 1 la 1, dar cred că și noi avem jucători buni, care pot face diferența”, au fost cuvintele lui Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,42 este cota pentru „1X” la meciul CFR Cluj - FCSB