Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârțu, descumpănit după Universitatea Craiova – Farul 1-2: „Nu m-am uitat la meci, că l-am mai văzut o dată”

Sorin Cârțu n-a suportat să vadă o nouă înfrângere a Universității Craiova în fața Farului. Fostul președinte al oltenilor a avut un discurs extrem de acid
13.04.2024 | 00:31
Sorin Cartu descumpanit dupa Universitatea Craiova  Farul 12 Nu mam uitat la meci ca lam mai vazut o data
Sorin Cârțu, descumpănit după Universitatea Craiova - Farul 1-2: „Nu m-am uitat la meci, că l-am mai văzut o dată” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a privit cu greu eșecul Universității Craiova din etapa a 4-a a play-off-ului. Oltenii au pierdut în fața Farului, scor 1-2, o echipă pe care, în SuperLiga, nu reușesc să o mai bată de doi ani.

Sorin Cârțu, după Universitatea Craiova – Farul 1-2: „Același meci ca în campionatul regulat”

Universitatea Craiova e în pericol să rateze și ultimul obiectiv, calificarea în cupele europene. Lupta la titlu e ca și încheiată pentru olteni, iar din Cupa României au fost eliminați de Oțelul Galați.

ADVERTISEMENT

„N-am văzut meciul, nu m-am uitat la meci, că l-am mai văzut o dată. L-am văzut în campionatul regulat. Același meci. Îi lăsăm. Fără agresivitate, pasează cum vrea toată lumea prin mijlocul terenului. Pase succesive, apoi se lansează în spatele fundașilor centrali.

Știu calitățile lor. Au jucat contra lui Louis Munteanu și nu s-au putut ține după el. Să nu vii cu niciun fel de antidot? Să faci o semilună acolo pe linia de fund. Lăsați-i, bă, dați-le spații, să acționeze cu vor.

ADVERTISEMENT

Au fost niște situații… Păi ratează Louis Munteanu din out?! I-a dat mingea din out, iar Mateiu i-a dat poarta când s-a apărat cu el. Badelj, când scapă cu armeanul ăla (n.r. – Grigoryan), îi dă poarta.

Păi dacă le creați atâtea facilități, cum să nu vă bată, mă, băieți, într-un meci început bine?”, a tunat Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA, pe Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

„Când joacă Baiaram, nu joacă Mitriță”

Sorin Cârțu a avut un singur remarcat la partida de pe „Ion Oblemenco”, pe Ștefan Baiaram, autorul golului oltenilor. Alb-albaștrii au fost criticați vehement și în studioul FANATIK SUPERLIGA.

„Păcat de evoluția lui Baiaram. La noi, când joacă Baiaram, nu joacă Mitriță. Când joacă Mitriță, nu joacă Baiaram, nu joacă Markovic. Ce să mai zic de Markovic. Să ai atâtea situații…

ADVERTISEMENT

Un rezultat echitabil ar fi fost unul de egalitate”, a adăugat fostul președinte al Universității Craiova.

Universitatea Craiova va încheia în deplasarea turul play-off-ului din SuperLiga. Oltenii vor juca la Sf. Gheorghe, împotriva celor de la Sepsi. Meciul e programat duminică, 21 aprilie, de la ora 19:00.

ADVERTISEMENT
Tags: