Fotbal international

Meci incredibil în Germania. Înfrângere cu 0-37 provocată de distanțarea socială. Video

17.09.2020 | 19:11
Meci incredibil in Germania Infrangere cu 037 provocata de distantarea sociala Video
ADVERTISEMENT

Meci incredibil în Germania, acolo unde o echipă de amatori a pierdut cu un scor uriaș. SG Ripdorf/Molzen II a întâlnit duminică formația SV Holdenstedt II și a fost învinsă cu 37-0 , după ce a respectat la sânge regulile de distanțare socială.

Chiar dacă pare a fi un scenariu de film, povestea este una cât se poate de reală și are la bază teama jucătorilor de la Ripdorf de a se infecta cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Adversarii de la SV Holdenstedt II nu au avut milă de gazdele lor de duminică și au înscris 37 de goluri în poarta micuțului club din a unsprezecea divizie de fotbal din Germania.

Meci incredibil în Germania. De ce s-au temut cei de la Ripdorf

Partida dintre SG Ripdorf/Molzen II și SV Holdenstedt II s-a disputat duminică și a contat pentru etapa a doua din liga a 11-a a Germaniei, eșalon în care evoluează cluburi de amatori. Cu o săptămână înainte, oaspeții de la Holdenstedt II au avut meci cu Eddelstorf.

ADVERTISEMENT

La Eddelstorf a existat un jucător infectat cu coronavirus, care a fost descoperit pozitiv după meciul Holdenstedt II. Toți fotbaliștii echipei care a câștigat duminică cu 37-0 au fost testați și au ieșit negativ.

Totuși, adversarii lor de la Ripdorf au considerat că nu sunt în siguranță, deoarece încă nu trecuseră 14 zile de la contactul dintre rivalii lor și adversarii care avuseseră un caz pozitiv în echipă.

ADVERTISEMENT

Deși au cerut amânarea meciului, gazdele nu au primit acordul organizatorilor și au trebuit să joace meciul, riscând altfel să fie penalizați aspru și chiar depunctați pentru neprezentare. Oficialul lui Ripdorf, Patrick Ristow, a declarat pentru ESPN că echipa sa nu voia să joace meciul:

„Am încercat să amânăm partida, dar Holdenstedt a vrut să joace. S-au oferit șapte jucători să evolueze și le suntem recunoscători, pentru că altfel riscam să plătim o amendă foarte mare pentru noi, 200 de euro.

ADVERTISEMENT

Jucătorii de la Holdenstedt nu au înțeles, dar noi n-am vrut să riscăm nimic. După ce am început cu doar șapte fotbaliști în teren, au intrat și restul, dar au păstrat distanța de doi metri între ei și adversari”, a spus oficialul.

Pentru a se proteja, fotbaliștii lui Ripdorf au ales să păstreze regulile de distanțare socială pe parcursul partidei și au permis astfel adversarilor să marcheze un număr imens de goluri.

SV Holdenstedt II nu a dat înapoi. Cine a fost campionul golurilor

Antrenorul Florian Schierwater, care lucrează pentru echipa câștigătoare, nu a considerat că amânarea meciului ar fi fost necesară și a menționat că jucătorii săi nu au intrat în contact cu adversarul de la Eddelstorf care fusese depistat pozitiv.

Echipa lui Schierwater nu a avut milă de adversara sa și a marcat de 37 de ori. Rick-Matthis Muller a marcat de opt ori, iar Jan-Cristoph Riz a înscris și el cinci goluri. Podiumul golgheterilor oaspeților a fost completat de Marcus Glaser și Tommy Hinz, care au înregistrat câte patru reușite.

În Germania se dorește revenirea fanilor pe stadioane, iar Bayern Munchen ar vrea să aibă 15.000 de spectatori la primul meci din noua ediție a Bundesliga.

ADVERTISEMENT
Tags: