Pariuri sportive

Euroliga a ajuns la final! Israelienii iau cu asalt arena din Milano. Real Madrid a UMILIT Barcelona

UPDATE / Finala Euroligii de baschet se va juca între Maccabi Tel Aviv şi Real Madrid, după ce au trecut în penultimul act de ŢSKA Moscova, respectiv Barcelona....
17.05.2014 | 16:04
Euroliga a ajuns la final Israelienii iau cu asalt arena din Milano Real Madrid a UMILIT Barcelona
ADVERTISEMENT

UPDATE / Finala Euroligii de baschet se va juca între Maccabi Tel Aviv şi Real Madrid, după ce au trecut în penultimul act de ŢSKA Moscova, respectiv Barcelona.

Prima semifinală a fost cîştigată de israelieni după un final dramatic, în care ruşii au cedat presiunii. La un moment dat în meci, ŢSKA avea un avans de 15 puncte, însă pînă la urmă Maccabi a revenit. Cu doar 40 de secunde rămase în meci, ruşii aveau 5 puncte avans, însă în ultima secundă Maccabi a reuşit un coş şi a cîştigat meciul cu 68-67.

ADVERTISEMENT

Duelul spaniol dintre Barcelona şi Real a fost cîştigat de formaţia din Madrid la scor, 100-62, după un meci dominat de la un capăt la altul.

La marea finală sînt aşteptaţi peste 15.000 de israelieni, mai ales că au cumpărat toate biletele celor de la ŢSKA, care erau consideraţi favoriţi.

ADVERTISEMENT

Maccabi – Real Madrid se joacă duminică, de la ora 21:00.

*******************************************************************************

Arena „Mediolanum Forum” din Milano găzduieşte în acest week-end turneul Final Four al Euroligii masculine de baschet şi este pentru prima oară în ultimii ani cînd nu se află nici o echipă din Grecia la start.

Cele două semifinale au loc vineri, în timp ce finalele se joacă duminică. Formaţiile care se vor bate pentru trofeu sînt Barcelona, Real Madrid, Maccabi Tel Aviv şi ŢSKA Moscova, iar favorită este cîştigătoarea duelului dintre formaţiile spaniole. Profu’ de pariuri s-a decis să ofere cîteva sfaturi de pariere pentru cele două semifinale, care vă pot aduce bani frumoşi înaintea week-end-ului.

ADVERTISEMENT

Primul meci se joacă între ŢSKA şi Maccabi, în care favorită este formaţia din Rusia. Echipa antrenată de Ettore Messina, tehnicianul italian care i-a adus lui ŢSKA trofeele din 2006 şi 2008, a avut un sezon excelent, cu 7 victorii din 10 în prima fază şi 12 din 14 în TOP 16. A urmat duelul cu Panathinaikos Atena din play-off, în care s-a impus cu 3-2. De partea cealaltă, Maccabi nu era cotată cu prea multe şanse la începutul competiţiei, însă a pornit foarte bine, reuşind să cîştige grupa preliminară. |n TOP 16 s-a chinuit cu Galatasaray şi Kuban pentru un loc în sferturi, unde israelienii au eliminat Armani Milano cu 3-1. Profu’ este de părere că ŢSKA nu are cum să rateze finala, aşa că merge pe o victorie a ruşilor, la cota 1,40. Meciul se joacă sîmbătă, de la ora 19:00.

Cea de-a doua semifinală le pune faţă în faţă pe cele două forţe ale Spaniei, Barcelona şi Real Madrid, tot sîmbătă, de la ora 22:00. Catalanii au ajuns în ultimele două sezoane în penultimul act, iar sezonul trecut au fost eliminaţi chiar de aceiaşi compatrioţii din Madrid. Aşadar, Barcelona vine în acest meci cu o sete de revanşă incredibilă, dar şi cu o formă foarte bună, după un sezon perfect, în TOP 16 distrîndu-se cu formaţiile puternice precum Olympiakos, Panathinaikos, Fenerbahce sau Milano. În sferturi i-a umilit pe turcii de la Galatasaray cu un sec 3-0. De partea cealaltă, Real Madrid a dat dovadă de o oarecare lipsă de constanţă. După ce a cîştigat toate meciurile în faza grupelor, în TOP 16 madrilenii s-au relaxat şi au pierdut şefia grupei în faţa celor de la ŢSKA. În sferturile de finală au eliminat cu greu pe Olympiakos, printr-o victorie în meciul decisiv la Madrid. Profu’ merge pe mîna Barcelonei în faţa Realului în această semifinală, la o cotă foarte mare, 2,40.

ADVERTISEMENT
Tags: