Sport

Meciul FCSB – Sepsi 1-0, ironizat în direct: ”Abia rezist să nu adorm. Să nu dai o pasă, o fentă, nimic?”

Basarab Panduru a analizat în direct partida câștigată de FCSB împotriva lui Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0, în etapa 25 a SuperLigii.
12.02.2024 | 10:00
Meciul FCSB  Sepsi 10 ironizat in direct Abia rezist sa nu adorm Sa nu dai o pasa o fenta nimic
Basarab Panduru a analizat partida FCSB - Sepsi 1-0. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Chiar dacă jocul nu a fost unul bun, FCSB a reușit să câștige înfruntarea cu Sepsi OSK, scor 1-0. Elevii lui Elias Charalambous s-au distanțat la 9 puncte față de formația de pe locul 2, Rapid.

Basarab Panduru a analizat partida FCSB – Sepsi 1-0

Basarab Panduru s-a arătat dezamăgit de meciul disputat pe Arena Națională și a criticat prestația jucătorilor roș-albaștrii.

ADVERTISEMENT

”Abia rezist să nu adorm, m-a obosit acest meci. Analizăm operația, dacă a ieșit bine. Din punctul ăsta de vedere, sunt 3 puncte. Prima repriză a fost cât de cât, niște ocazii mari. Părea un meci ok.

În repriza a doua a fost un chin, o jale și ce mai vreți voi. Nici nu poți defini cum a arătat FCSB în repriza a doua. Am înțeles că au vrut să țină de rezultat. Dar să nu dai o pasă, o fentă, nimic?”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru, ironii după FCSB – Sepsi 1-0: ”Cred că fac antrenamente fără poartă”

Nici oaspeții nu au scăpat de ironiile lui Basarab Panduru, după meciul pierdut cu FCSB, analistul spunând despre covăsneni că nu au știut să pună în pericol poarta adversă.

”O să aud că Sepsi a jucat frumos. Asta înseamnă frumos? Sepsi cred că fac antrenamente fără poartă, pentru că posesia lor este extraordinară. Pasă, pasă, dar la fotbalul nu e frumos să legi doar două pase.

ADVERTISEMENT

În rest, o pasau doar să se afle în treabă, dar fără să se ducă la poartă. Sepsi cred că face antrenamente fără poartă! Poate poarta le-o bagă prin iunie”, a mai declarat Basarab Panduru.

Probleme de sănătate pentru jucătorii lui FCSB

Elias Charalambous, antrenorul lui FCSB, a fost nevoit ca la pauza partidei cu Sepsi OSK să-l schimbe pe Florinel Coman, din cauza răcelii de care a suferit în ultima perioadă. La interviurile de la finalul înfruntării, căpitanul Darius Olaru a părut și el răcit și a oferit detalii despre situația jucătorilor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Este bine că am învins, deși n-am făcut o partidă bună. Este adevărat că suntem mulți răciți. Cred că această răceală a fost cea mai mare problemă în această seară. Florinel Coman este și el răcit. A fost răcit de săptămâna trecută, dar nu i-a trecut”, a declarat Darius Olaru.

ADVERTISEMENT