Sport

FCSB – Sepsi Sf. Gheorghe 1-0. Roș-albaștrii refac avansul de 9 puncte față de Rapid. Cum arată clasamentul

FCSB a câștigat în fața lui Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0, în etapa 25 a SuperLigii. Bucureștenii își mențin avantajul de 9 puncte față de Rapid.
11.02.2024 | 19:22
FCSB  Sepsi Sf Gheorghe 10 Rosalbastrii refac avansul de 9 puncte fata de Rapid Cum arata clasamentul
FCSB - Sepsi Sf. Gheorghe, în etapa 25 din SuperLiga. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
11-02-2024
17:21

FCSB - Sepsi 1-0 (Băluță 16)

FCSB a reușit să câștige duelul cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0, și s-a distanțat din nou la 9 puncte față de Rapid, ocupanta poziției secunde. Sepsi pierde locul 6, ultimul care duce în play-off-ul SuperLigii, după această etapă. FC Hermannstadt a reușit un egal împotriva Petrolului și este la un punct deasupra covăsnenilor.

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci pe Arena Națională!

Min. 79: Dublă ratare pentru FCSB! Luis Phelipe și Alhassan irosesc două ocazii mari de gol.

Min. 67: Matei trimite o centrare în fața porții lui Târnovanu, dar portarul FCSB-ului prinde balonul în brațe

Min. 56: Safranko încearcă un șut, dar mingea se duce departe de poartă.

Min. 45: Aganovic bate bine un corner din partea dreaptă. Kecskes reia cu capul, dar Târnovanu este la post și prinde balonul.

Min. 42: Niczuly boxează o centrare trimisă de Băluță, mingea îl lovește în picior pe Florinel Coman și se duce în aut de poartă.

Min. 32: Matei centrează bine, dar lovitura de cap a lui Safranko se duce pe lângă.

Min. 29: Radunovic bate perfect un corner din partea dreaptă, dar reluarea cu capul a lui Ngezana nu prinde cadrul porții.

Min. 28: Radunovic pasează în careul de 6 metri, dar Miculescu reia mult peste poarta adversă.

Min. 26: Băluță trimite o pasă în careu și îl lasă singur cu portarul pe Miculescu, dar atacantul FCSB-ului șutează în portarul covăsnenilor.

Min. 21: Kallaku profită de o grelșeală a lui Dawa, dar trimite balonul pe lângă poarta lui Târnovanu.

Min. 16 – GOOOL FCSB!!! Alhassan îl vede bine pe Băluță în partea dreaptă. Acesta preia, driblează doi jucători și marchează printr-un șut la colțul lung.

Min. 13 –  Păun trimite un șut sub bară, dar Târnovanu reușește să respingă în corner.

Min. 5 – Aganovic trimite primul șut pe poartă al meciului, dar Târnovanu reține fără probleme.

Min. 2 – Florinel Coman scapă singur cu Niczuly, dar mingea trimisă de el trece pe lângă poartă.

Meciul a început!

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Olaru, Lixandru, Alhassan – Al. Băluță, Miculescu, Fl. Coman. Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Panțîru, Pandele, Luis Phelipe, Nana Antwi, Ov. Popescu, Radaslavescu 
Antrenor: Elias Charalambous 

Sepsi: R. Niczuly – Oroian, Kecskes, D. Ciobotariu, Dumitrescu – N. Păun – Kallaku, C. Matei, Aganovic, Fl. Ștefan – Safranko. Rezerve: D. Moldovan, R. Niczuly, M. Bălașa, Renta, J. Rodriguez, Rondon, Popsa, K. Varga, I. Gheorghe. Antrenor: Bernd Storck

Meciul FCSB – Sepsi Sf. Gheorghe are loc duminică, 11 februarie, cu începere de la ora 20:45 în cadrul etapei a 25-a din SuperLiga. Egalul din etapa anterioară, de pe teren propriu cu Farul, la care se adaugă succesul Rapidului la Cluj, în fața lui CFR, începe să pună presiune asupra liderului FCSB, pentru că mai are doar șase puncte peste giuleșteni.

Unde se joacă meciul FCSB – Sepsi Sf. Gheorghe

Confruntarea FCSB – Sespi Sf. Gheorghe  se desfășoară duminică, 11 februarie, de la ora 20:45, pe Arena Națională din București, în etapa a 25-a din SuperLiga. Oficialii bucureșteni speră să aibă la acest meci o prezență de minim zece mii de spectatori, după ce s-au apropiat de această cifră etapa trecută, la partida cu Farul.

ADVERTISEMENT

Sepsi nu este deloc un adversar comod, este o echipă care trage la play-off dar care a înregistrat două eșecuri la rând în ultimele etape, la Arad cu UTA și acasă cu Universitatea Craiova și acum tremură pentru locul de play-off, deoarece Petrolul FC Hermannstadt și chair UTA sunt în apropiere.

Cine transmite la TV partida FCSB – Sepsi Sf. Gheorghe

Partida FCSB – Sepsi Sf. Gheorghe se joacă duminică, 11 februarie, de la ora 20:45, pe Arena Națională din București, în etapa a 25-a din SuperLiga  și va fi transmisă pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La București, duminică, 11 februarie, este cam ultima zi ca de primăvară, cu cerul variabil, mai mult senin, fără pericol de ploaie. Care va începe să cadă de luni, 12 februarie, cam timp de trei zile, după care se va răci cam până la 5-6 grade. Vor fi 19 grade la ora amiezii, în jur de 13 la ora jocului, condus de arbitrul gălățean Adrian Cojocaru.

Ce absențe sunt în întâlnirea FCSB – Sepsi Sf. Gheorghe

La FCSB nu mai vorbim de acum înainte despre atacantul italian Andrea Compagno, transferat în China, la Tianjin Teda, pentru  doar 150.000 de euro. Absenți sunt ca de obicei Vlad Chiricheș, plus ghanezul Antwi, care n–ici acum nu a rezolvat cu actele pentru a putea fi legitimat iar mijlocașui Adrian  Șut este suspendat.

ADVERTISEMENT

Cea mai grea absență la Sepsi este cea a vedetei echipei, Ștefănescu, sâmbătă cu febră de 40 de grade, apoi sunt accidentații Gabriel Debejuh și Roland Varga plus suspendații Oteliță și Ninaj.

Cote la pariuri la jocul FCSB – Sepsi Sf. Gheorghe

FCSB este favorita partidei pentru casele de pariuri la o cotă care nu trebuie ratată, de 1,70. Dacă Sepsi, cu echipa în piuneze, ar reuși să facă un miracol ar avea o cotă de 5,35. Șansă dublă X2 are cotă de 2,40 iar un gol al oaspeților ajunge la cota de 1,60.

ADVERTISEMENT

FCSB a avut clar prim planul meciurilor directe, care sunt 19 la activ. De 11 ori victoria a revenit bucureștenilor, de șase ori s-a consemnat remiza și doar de două ori au izbândit covăsnenii. În ultimul meci, în acest sezon, la Sfântu Gheorghe, a fost dezastru pentru gazde, scor 2-5.

ADVERTISEMENT