Sport

Florinel Coman, înlocuit la pauză în FCSB – Sepsi! Miculescu a ieșit și el accidentat!

Florinel Coman a fost schimbat la pauza meciului dintre FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe, din etapa cu numărul 25 a SuperLigii.
11.02.2024 | 22:18
Florinel Coman inlocuit la pauza in FCSB  Sepsi Miculescu a iesit si el accidentat
Florinel Coman a părăsit terenul la pauza meciului FCSB - Sepsi. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Meciul dintre FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe este unul important pentru elevii lui Charalambous, având în vedere victoria lui Rapid în fața lui CFR Cluj, din această etapă. Giuleștenii s-au apropiat la doar 6 puncte de formația roș-albastră.

Florinel Coman, schimbat la pauza meciului FCSB – Sepsi

În urmă cu câteva zile, Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a oferit detalii despre starea de sănătate a lui Florinel Coman. Acesta declara că internaționalul suferă de răceală, luând tratament cu antibiotic.

ADVERTISEMENT

În ciuda stării sale de sănătate, Florinel Coman a început ca titular duelul cu Sepsi Sf. Gheorghe. Acesta a jucat în primele 45 de minute, părăsind terenul la pauză. În locul său, Elias Charalambous a ales să îl trimită pe Luis Phelipe pe gazon.

În a doua parte, Miculescu a avut probleme medicale și a fost înlocuit de Ovidiu Popescu. În condițiile în care Compagno a fost cedat, iar Octavian Popescu are și el probleme, FCSB ar putea avea dificultăți în alcătuirea echipei pe faza ofensivă.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: ”Coman cere schimbare când vrea el”

La finalul anului trecut, Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, declara că nu poate dicta schimbarea lui Florinel Coman, iar atacantul va ieși de pe gazon doar în momentul în care va cere acest lucru.

”I-am dat voie lui Coman să se schimbe când vrea el. Da, vorbesc serios! El iese din teren când vrea el. El cere schimbarea când vrea el, nu o să fie schimbat niciodată.

ADVERTISEMENT

Bine, nu o să vă zică asta staff-ul tehnic sau el, dar vă zic eu. E jucător prea valoros și se schimbă numai când vrea el, dacă e obosit”, a declarat Gigi Becali.

Rapid a învins CFR Cluj și a venit la 6 puncte de FCSB

Rapid a învins CFR Cluj, scor 0-1, în etapa 25 a SuperLigii, și a provocat prima înfrângere de pe teren propriu a ardelenilor din acest sezon. Damjan Djokovic a marcat singurul gol al partidei.

ADVERTISEMENT

Cu această victorie, giuleștenii s-au apropiat la 6 puncte de liderul FCSB, punând presiune pe formația roș-albastră la meciul cu Sepsi OSK.

Jucătorii antrenați de Adrian Mutu ocupă acum a treia poziție în clasamentul SuperLigii, fiind la 9 puncte de lider, înaintea meciului dintre FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe.

ADVERTISEMENT