Fotbal intern

Franţa-România nu umple “Stade de France”. Cîte bilete s-au vîndut

Vineri, 10 iunie, de la ora 22:00, va avea loc meciul de deschidere a Campionatului European din Franţa. Ţara gazdă va juca împotriva echipei naţionale a României, dar suporterii nu s-au...
09.06.2016 | 09:53

Vineri, 10 iunie, de la ora 22:00, va avea loc meciul de deschidere a Campionatului European din Franţa. Ţara gazdă va juca împotriva echipei naţionale a României, dar suporterii nu s-au înghesuit să cumpere bilete.

Este foarte posibil ca “Stade de France”, stadionul unde va avea loc meicul dintre Franţa şi România, să nu fie plin la ora partidei. Pe site-ul oficial mai sînt de vînzare cîteva sute de bilete, toate acestea cu cîteva ore înaintea întîlnirii. Este vorba despre cel puţin 500 de bilete, la categoria 1 şi 2, conform Le Figaro.

ADVERTISEMENT

Cei care doresc să cumpere un bilet la categoria 1 trebuie să scoată din buzunar 445 de euro, dar UEFA a avertizat că e posibil ca vizibilitatea să nu fie foarte bună chiar dacă locurile sînt în cea mai bună zonă, aproape de tribuna prezidenţială.

De partea cealaltă, biletele de la categoria a doua costă 395 de euro, iar oficialii recomandă suporterilor să cumpere tichetele din această zonă.

ADVERTISEMENT

Se pare că meciul dintre Franţa şi România este singurul care nu prezintă interes pentru suporteri. Cu excepţia meciului cu România, toate partidele francezilor sînt “sold out”.

“Stade de France”, din Saint Dennis, va găzdui meciul de deschidere dintre Franţa şi România, dar şi finala Campionatului European de fotbal. Stadionul are o capacitate de 82.000 de loczri şi a fost inaugurat în anul 1998, la Modialul găzduit şi cîştigat de Franţa.

ADVERTISEMENT

Francezii au investit în “Stade de France” nu mai puţin de 290.000.000 de euro şi este piesa de rezistenţă a Franţei în ceea ce priveşte stadioanele.

Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici...
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici măcar o echipă puternică
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La...
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La 26 de ani, Andrei Obreja a studiat în Anglia şi va conduce o comună din Timiş
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase...
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel...
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel Boloș
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10...
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10 metri înălțime
Va fi o zi teribilă în România. Temperaturi greu de îndurat
Va fi o zi teribilă în România. Temperaturi greu de îndurat
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în...
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în fața tuturor - FOTO
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în...
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în locul lui Moni! Cum au reacționat Iri și Irinuca? FOTO