Fotbal intern

Franţa-România nu umple “Stade de France”. Cîte bilete s-au vîndut

Vineri, 10 iunie, de la ora 22:00, va avea loc meciul de deschidere a Campionatului European din Franţa. Ţara gazdă va juca împotriva echipei naţionale a României, dar suporterii nu s-au...
09.06.2016 | 09:53

Vineri, 10 iunie, de la ora 22:00, va avea loc meciul de deschidere a Campionatului European din Franţa. Ţara gazdă va juca împotriva echipei naţionale a României, dar suporterii nu s-au înghesuit să cumpere bilete.

Este foarte posibil ca “Stade de France”, stadionul unde va avea loc meicul dintre Franţa şi România, să nu fie plin la ora partidei. Pe site-ul oficial mai sînt de vînzare cîteva sute de bilete, toate acestea cu cîteva ore înaintea întîlnirii. Este vorba despre cel puţin 500 de bilete, la categoria 1 şi 2, conform Le Figaro.

ADVERTISEMENT

Cei care doresc să cumpere un bilet la categoria 1 trebuie să scoată din buzunar 445 de euro, dar UEFA a avertizat că e posibil ca vizibilitatea să nu fie foarte bună chiar dacă locurile sînt în cea mai bună zonă, aproape de tribuna prezidenţială.

De partea cealaltă, biletele de la categoria a doua costă 395 de euro, iar oficialii recomandă suporterilor să cumpere tichetele din această zonă.

ADVERTISEMENT

Se pare că meciul dintre Franţa şi România este singurul care nu prezintă interes pentru suporteri. Cu excepţia meciului cu România, toate partidele francezilor sînt “sold out”.

“Stade de France”, din Saint Dennis, va găzdui meciul de deschidere dintre Franţa şi România, dar şi finala Campionatului European de fotbal. Stadionul are o capacitate de 82.000 de loczri şi a fost inaugurat în anul 1998, la Modialul găzduit şi cîştigat de Franţa.

ADVERTISEMENT

Francezii au investit în “Stade de France” nu mai puţin de 290.000.000 de euro şi este piesa de rezistenţă a Franţei în ceea ce priveşte stadioanele.