Sport

Meciul și incidentul pentru Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită! Starul lui Al-Nassr și-a bruscat un adversar dintr-un motiv bizar. Video

Cristiano Ronaldo a fost autorul unui nou incident în Arabia Saudită. „Vedeta” lui Al-Nassr și-a bruscat un adversar la finalul meciului cu Al-Khaleej.
09.05.2023 | 10:20
Meciul si incidentul pentru Cristiano Ronaldo in Arabia Saudita Starul lui AlNassr sia bruscat un adversar dintrun motiv bizar Video
Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unui nou incident în Arabia Saudită. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a ieșit din nou evidență la Al-Nassr printr-un episod negativ. Al-Nassr s-a împiedicat din nou în lupta la titlu din Arabia Saudită după ce a remizat, scor 1-1 cu Al Khaleej în etapa cu numărul 26. La finalul partidei, starul portughez și-a împins un adversar.

Cristiano Ronaldo, un nou incident în Arabia Saudită

Al-Nassr a rămas în continuare pe locul 2 după remiza de pe teren propriu cu Al Khaleej, însă liderul Al-Ittihad s-a distanțat la cinci puncte cu patru etape rămase până la finalul sezonului. Fosta echipa a lui Cosmin Contra a câștigat categoric, scor 4-0 cu Abha.

ADVERTISEMENT

Titular în ultima partidă, Cristiano Ronaldo nu se regăsește din punct de vedere sportiv. În ultimele cinci meciuri, lusitanul a marcat un singur gol și este aproape să piardă titlul în Arabia Saudită cu Al-Nassr.

La finalul meciului, cvintuplul Balon de Aur a fost înconjurat de adversari care au profitat de ocazie și au vrut să se fotografieze cu Cristiano Ronaldo. Lusitanul chiar i-a oferit tricoul de joc lui Fabio Martins, fotbalistul portughez care îmbracă tricoul lui Al Khaleej.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo și-a bruscat un adversar dintr-un motiv bizar

Cristiano Ronaldo a avut o reacție necontrolată în momentul în care un membru al staff-ului echipei adverse a vrut să se fotografieze cu fostul atacant de la Real Madrid, Juventus sau Manchester United.

Insistent, membrul din staff-ul lui Al Khaleej a scos telefonul și a întins brațul pentru a realiza fotografia, însă Cristiano Ronaldo a avut o reacție nervoasă. Portughezul l-a împins pe adversar după ce a dat violent din mâini.

ADVERTISEMENT

De cinci ori câștigător al Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo s-a îndreptat nervos spre tunelul care duce la vestiare. În cele din urmă adversarul nu a avut altceva de făcut decât să accepte respingerea de care a dat dovadă portughezul.

Marius Șumudică a primit tricoul de la Cristiano Ronaldo

În etapa precedentă, Al-Nassr a învins-o categoric pe Al-Raed, echipa antrenată de românul Marius Șumudică, scor 4-0. La finalul partidei, în tunelul spre vestiare, tehnicianul român și Cristiano Ronaldo au schimbat câteva cuvinte.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Cristiano Ronaldo i-a oferit lui Marius Șumudică tricoul de joc. „Țin să menționez că nu i-am cerut tricoul lui Ronaldo. Eu am vorbit cu el aproape două minute la pauză, înainte de repriza a doua. Directorul sportiv pe care l-am avut când jucam în Madeira, Joao Camacho, a fost mâna dreaptă a lui Mendes (n.r. – Jorge, impresar) la firma care l-a manageriat pe Cristiano.

El și-a adus aminte de lucrul ăsta, de niște colegi de-ai mei de acolo, și a ținut să-mi dea amintire tricoul respectiv. Dacă era să i-l cer, nu așteptam până la sfârșitul meciului, fiindcă eram sigur că-l vor cere alți jucători de la mine din echipă. El a ținut să mi-l ofere, de aceea nu l-a dat nimănui.

Am vrut să pun punct speculațiilor. Pentru mine este important să primești tricoul unui mare fotbalist. Mi l-a dat, apoi m-a luat în brațe. Și-a adus aminte că atunci când eu jucam la Maritimo el era la juniori, înainte să plece la Sporting”, a declarat Marius Șumudică, la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT