Sport

Cristiano Ronaldo și Neymar, refuzați de noul colos din Premier League: ”Trebuie să aducem jucătorii potriviți”

Neymar și Cristiano Ronaldo sunt în continuare nume care atrag ca un magnet, dar noua senzație din Premier League nu este interesată de aducerea lor.
05.05.2023 | 22:45
Cristiano Ronaldo si Neymar refuzati de noul colos din Premier League Trebuie sa aducem jucatorii potriviti
Neymar și Cristiano Ronaldo sunt în continuare nume care atrag ca un magnet, dar noua senzație din Premier League nu este interesată de aducerea lor. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Starul brazilian este în conflict cu oficialii clubului PSG și sunt șanse mici ca el să mai rămână pe Parc des Princes, în timp ce vedeta portugheză se află pe lista neagră a șeicilor de la Al Nassr după ce a făcut gesturi obscene la finalul meciului cu Al Hilal.

Noua senzație din Premier League nu e interesată de Neymar și Cristiano Ronaldo

Plecând din acest punct, presa internațională a vehiculat varianta că Neymar și Cristiano Ronaldo ar urma să ajungă din sezonul viitor la Newcastle United, formație care se află pe locul 3 în Premier League și este ca și calificată pentru sezonul viitor de Champions League.

ADVERTISEMENT

Tocmai participarea în cea mai importantă competiție europeană la nivel de cluburi i-a făcut pe jurnaliști să vorbească despre o campanie de transferuri fără precedent în istoria ”coțofenelor”, iar în fruntea listei se aflau cele două staruri.

Gruparea din nordul Angliei este patronată de Mohammad bin Salman Al Saud, prințul moștenitor al Arabiei Saudite, astfel că o altă mare problemă era ca și rezolvată. Vorbim aici de bani, pentru că aceștia nu reprezintă un impediment în calea celor mai interesante transferuri.

ADVERTISEMENT

De ce nu vor ajunge Ronaldo și Neymar la Newcastle

Este tot mai clar că Newcastle va fi extrem de activă în perioada de mercato din această vară fiind cu gândul la participarea în Champions League, însă managerul Eddie Howe a exclus din start venirile lui Neymar și a lui Cristiano Ronaldo.

”Acest tip de speculații a existat din prima zi de la preluarea clubului. Desigur, toată lumea a presupus că cele mai mari nume din fotbalul mondial vor ajunge la Newcastle, dar noi nu am transferat așa.

ADVERTISEMENT

Cred că din punct de vedere financiar nu putem transfera așa în acest moment, dar trebuie să aducem în lot jucătorii potriviți. Cel mai bine este să descoperi fotbaliști înainte de a exploda pe scena mondială. Nu ne putem permite să ne apropiem de jucători precum Ronaldo sau Neymar, deoarece sunt printre cei mai buni din lume”, a declarat Howe, conform talksport.com.

Ce jucători vizează Newcastle

Tehnicianul ”coțofenele” a ținut să precizeze că atenția clubului se va îndrepta către jucători tineri și de perspectivă care nu ar reprezenta o piatră de moară din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

”Nu vom fi niciodată în situația de a ne permite aceste sume de transfer și salarii, așa că trebuie să mergem mai jos, să căutăm tineri și să îi dezvoltăm. Cred că aceste transferuri reprezintă o decizie atât de complexă, nu poți doar să alegi un nume și să-l aduci.

Trebuie să ne gândim mult la ceea ce facem atât din punct de vedere financiar, cât și asupra jucătorilor. Știu în ce direcție vreau să duc echipa, ce putem și ce nu putem face pe piața de transferuri. Multe dintre numele vehiculate nu sunt pe lista noastră”, a mai spus Howe.


  • 1,31 este cota oferită de MAXBET pentru pronosticul ”șansă dublă: 12” la meciul Newcastle – Arsenal

ADVERTISEMENT