Sport

Al-Nassr – Al-Raed 4-0. Șumudică, zdrobit de Cristiano Ronaldo! Ce a spus antrenorul român după discuția cu starul portughez: „Nu a fost scopul meu să-i cer tricoul”

Marius Șumudică a pierdut la scor meciul cu Al-Nassr-ul lui Cristiano Ronaldo. Trei fotbaliști care au evoluat în SuperLiga, în primul 11 la Al Raed. Mitriță, aproape de gol
29.04.2023 | 11:09
AlNassr  AlRaed 40 Sumudica zdrobit de Cristiano Ronaldo Ce a spus antrenorul roman dupa discutia cu starul portughez Nu a fost scopul meu sai cer tricoul
Marius Șumudică, duel în premieră contra lui Cristiano Ronaldo. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT
29-04-2023
08:14

Cum l-a descris Marius Șumudică pe Cristiano Ronaldo

Al-Raed, echipa antrenată de Marius Șumudică, a pierdut fără replică meciul împotriva lui Al-Nassr, formația la care joacă Cristiano Ronaldo, scor 0-4. Înainte și după meci, antrenorul român a discutat cu Cristiano Ronaldo, iar portughezul i-a oferit tricoul său. 

Marius Șumudică a dezvăluit că nu el a fost cel care i-a cerut tricoul lui Cristiano Ronaldo. Totodată, antrenorul român a mărturisit ce a vorbit cu cvintuplul Balon de Aur. „Normal că este un motiv de mândrie pentru oricine care are tricoul lui Ronaldo, dar nu a fost scopul meu să i-l cer.

Am vorbit despre lucruri comune legate de Madeira, Funchal, pentru că am jucat și eu la Maritimo. Chiar avem o cunoștință comună, pe domnul Joao Camacho. Era director la Martimo când am jucat eu acolo, după care a lucrat cu Cristiano ca impresar în firma Gestifute a celebrului Jorge Mendes, cu care Ronaldo s-a transferat la cele mai mari echipe.

Am văzut fel de fel de reacții despre interacțiunea cu Ronaldo. Eu pot vorbi doar despre cum mi s-a părut mie. Un om foarte deschis și extrem de respectuos cum nu cred că sunt foarte mulți dintre cei care ajung la un asemenea nivel.

La presiunea care este pe el ar putea fi mult, mult mai rece. Am vorbit puțin și după încălzire, și după finalul meciului. Chiar dacă rezultatul m-a supărat foarte mult, aceasta este o întâlnire pe care o să o țin minte”, a declarat Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

29-04-2023
07:06

Cristiano Ronaldo i-a oferit tricoul lui Marius Șumudică

Al-Raed nu a avut nicio șansă în duelul cu Al-Nassr în etapa cu numărul 24 din campionatul Arabiei Saudite. Echipa la care evoluează Cristiano Ronaldo a câștigat categoric, scor 4-0 și s-a apropiat la trei puncte de liderul Al-Ittihad, care are un meci mai puțin. 

Înainte de fluierul de start al partidei, Marius Șumudică a vorbit în portugheză cu Cristiano Ronaldo, în timp ce la final starul lusitan i-a dat tricoul antrenorului român. Ulterior, cvintuplul Balon de Aur a zâmbit și l-a îmbrățișat pe Marius Șumudică. 

28-04-2023
20:47

Șumudică a vorbit în portugheză cu Ronaldo

Marius Șumudică s-a întreținut înainte de meci cu Cristiano Ronaldo. Antrenorul român l-a abordat pe starul lui Al Nassr după încălzire și a discutat cu atacantul în portugheză în drum spre vestiare. 

„Legenda este acompaniată de Șumudică, antrenorul lui Al-Raed”, au scris cei de la SportNFC. A apărut și o fotografie pe contul lor de Twitter.

Șumudică a spus de la conferința de presă că vrea să discute cu Ronaldo despre perioada în care cei doi se aflau în Portugalia: „O să îl întreb dacă mai știe când jucam eu la Madeira, pentru că el era copil. Când jucam eu în 2000, el pleca la Sporting, să vedem dacă își mai aduce aminte”.

28-04-2023
18:18

Al Nassr - Al Raed 4-0 (Cristiano Ronaldo 4, Ghareeb 55, Maran 90, Al Sulaiheem 90+4)

Min.90+5: Final de meci.

Min.90+4: GOOOL, AL Nassr! Al Sulaiheem marchează cu un șut superb la vincu din preajma careului de 16 metri.

Min.90: GOOOL, AL Nassr! Nou intratul Maran, închide tabela cu un șut printre picioarele lui Silviu Lung Jr.

Min.76: Încă o șansă mare pentru Cristiano Ronaldo! Mingea e respinsă în corner.

Min.58: Cristiano Ronaldo a cerut penalty, la o fază discutabilă. 

Min.55: GOOOL, AL Nassr! Ghareeb marchează din interiorul careului mic.

Min.47: Ocazie imensă de egalare pentru echipa lui Marius Șumudică!

Min.46: A început repriza a doua. 

Min.45+5: Pauză, după o repriză controlată aproape în totalitate de Al Nassr.

Min.35: Ocazie mare pentru Alexandru Mitriță după un șut din lovitură liberă. Portarul lui Al Nassr respinge și apoi reține mingea.

Min. 4: GOOOL, Cristiano Ronaldo! Atacantul îl învinge pe Silviu Lung Jr. cu o lovitură de cap. 

Min 1: A început partida dintre Al Nassr și Al Raed

Al Nassr: 44.Al Aqidi78.Al Ghannam, Al Oujami, 21.Gonzalez, 13.Konan, 17.Al Khaibari, 18.Luiz Gustavo, 23.Yahia, 19.Al Hassan, 29.Ghareeb, 7.Ronaldo

Al Raed: 1.Lung Jr. – 32.Al Doseri, 12.Salem, 19.Al Fahad, 27.Faraj, 82.Mitriță, 88.Djokovic, 14.Al Beshe, 10.Fouzair, 11.El Barkaoul, 17.Tavares
 

Mirel Rădoi a reușit încă o victorie în campionatul Arabiei Saudite, iar Marius Șumudică se pregătește de întâlnirea cu Al-Nassr din etapa a 24-a.

Mirel Rădoi a urcat în campionat cu Al-Tai pe locul 7

Echipa lui Mirel Rădoi a reușit să câștige cu 1-0 meciul cu Abha, după reușita lui Sayoud din minutul 25. Mukhtar Ali a marcat și el șapte minute mai târziu, însă golul a fost anulat pentru ofsaid.

ADVERTISEMENT

În urma victoriei de pe teren propriu, Al-Tai a urcat pe locul șapte în campionatul saudit, cu 32 de puncte. Etapa viitoare, Mirel Rădoi o va întâlni pe Al-Feiha.

Fostul selecționer al României a reușit să aducă 13 puncte pe banca lui Al-Tai în zece meciuri. Rădoi are doar trei victorii, patru rezultate de egalitate și trei înfrângeri.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, duel în premieră împotriva lui Cristiano Ronaldo

Marius Șumudică, antrenorul lui Al-Raed, se va duela pentru prima oară cu starul portughez Cristiano Ronaldo și Al-Nassr, locul doi în campionat.

Echipa lui „Șumi” are o misiune extrem de dificilă în fieful lui Al-Nassr, care încearcă să se apropie de liderul Al-Itihhad, care are șase puncte avans.

ADVERTISEMENT

Șumudică are o afinitate pentru fotbalul portughez, după ce în 1999 s-a transferat de la Rapid la Maritimo. A jucat în campionatul Portugaliei 50 de meciuri și a reușit șapte goluri. S-a întors la Rapid după doi ani, însă a învățat limba portugheză și poate schimba câteva cuvinte cu Ronaldo.

Al-Raed este doar pe locul 11 în Arabia Saudită cu 26 de puncte, cu cinci mai puțin de echipa lui Mirel Rădoi. Etapa viitoare, românul va juca împotriva lui Al-Batin. În 24 de meciuri la arabi, Șumudică are 7 victorii, 5 remize și nu mai puțin de 11 înfrângeri.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi și Marius Șumudică, salarii uriașe în Arabia Saudită

FANATIK a aflat în exclusivitate că Mirel Rădoi încasează un salariu de 1,2 milioane de dolari pe an la Al-Tai. Astfel, fostul selecționer poate încasa într-un an și jumătate de contract suma de 1,8 milioane.

Nici Marius Șumudică nu stă mai rău. Deși anunța că vrea să renunțe la antrenorat pentru a se dedica familiei, antrenorul își va prelungi contractul cu Al-Raed, unde va încasa peste un milion de dolari.

ADVERTISEMENT