Sporturi

Meciul Sorana Cîrstea – Taylor Townsend, analizat de Mats Wilander! ”E mare favorită”

31.08.2019 | 14:23
Meciul Sorana Cirstea  Taylor Townsend analizat de Mats Wilander E mare favorita

Fostul mare tenismen Mats Wilander a analizat meciul Sorana Cîrstea – Taylor Townsend, din turul trei de la US Open 2019. Românca a ajuns în această fază a competiției după o revenire de senzație în partida cu spaniola Aliona Bolsova, în timp ce americanca a produs probabil cea mai mare surpriză de până acum de la Flushing Meadows eliminând-o pe Simona Halep după un thriller fantastic.

Meciul Sorana Cîrstea – Taylor Townsend, analizat de Mats Wilander: ”Va fi pregătită pentru orice”

”Întrebarea care se pune este dacă Taylor Townsend va juca împotriva Soranei Cîrstea în același fel cum a făcut-o în runda precedentă cu Simona Halep. Eu cred că nu. A făcut un joc fantastic cu Simona, dar cred că s-a bazat și pe faptul că nu mai are nimic de pierdut după ce a cedat primul set. Trebuia să facă ceva, poate a fost și disperare”, a declarat Mats Wilander.

”Cel mai probabil, la meciul cu Sorana Cîrstea se va întoarce la jocul pe care îl practică în mod normal. Doar așa cred că va avea o șansă, pentru că dacă va face din nou serviciu-voleu cred că adversara va fi pregătită. Nu este ușor să-ți dai seama de o problemă în timpul unui meci și să o și rezolvi. Pentru mine, Cîrstea este mare favorită să o învingă pe Townsend”, a mai spus Mats Wilander în analiza meciului Sorana Cîrstea – Taylor Townsend.

Simona Halep o felicită pe Taylor Townsend pentru victoria din turul 2 de la US Open 2019

Cîrstea este bine din punct de vedere fizic

Partida Sorana Cîrstea – Taylor Townsend, din turul trei de la US Open 2019, se va disputa sâmbătă, de la ora 18:00, fiind primul programat pe arena Louis Armstrong. Cele două sportive se vor întâlni pentru prima dată în carieră, iar învingătoarea va juca în optimile de finală cu câștigătoarea meciului dintre daneza Caroline Wozniacki și canadianca cu origini române Bianca Andreescu.

Imediat după calificarea în turul 3 la US Open 2019, Sorana Cîrstea a stat de vorbă cu corespondentul FANATIK la New York și i-a dezvăluit că se simte bine din punct de vedere fizic și știe la ce să se aștepte de la întâlnirea cu Taylor Townsend.