Fotbal international

Meciurile stranierilor din weekend. Boloni l-a învins pe Filip în Grecia

10.01.2021 | 21:27
Meciurile stranierilor din weekend Boloni la invins pe Filip in Grecia
ADVERTISEMENT

Stranierii vor începe anul 2021 cu meciuri de „foc”, iar fundașul lui Sassuolo, Vlad Chiricheș, va da piept cu Cristiano Ronaldo, însă nici ceilalți jucători români nu vor avea meciuri ușoare.

Nu mai puțin de 13 români se bat la titlu în străinătate și în acest weekend vor lupta pentru prima treaptă a podiumului, iar FANATIK a analizat șansele acestora.

ADVERTISEMENT

Anul 2021 revine în forță în fotbalul mondial și urmează un weekend cu meciuri extrem de interesante în care vor fi implicați stranierii români, dar și antrenorii noștri.

Boloni, o nouă victorie cu Panathinaikos

UPDATE, 10 ianuarie, ora 21:28 / Echipa Panathinaikos Atena, antrenată de Laudislau Boloni, a învins, pe teren propriu, scor 2-0, formația AE Larissa, cu fundașul Steliano Filip integralist, în etapa a 16-a a campionatului Greciei.

ADVERTISEMENT

Golurile învingătorilor au fost marcate de Carlisto Lopez (36) și Emmanouilidis (90+4). În urma acestui rezultat, Panathinaikos se află pe poziția a cincea în clasament, cu 25 de puncte, iar Larissa este pe locul 13, cu opt puncte.


Răzvan Marin, titular la Cagliari

UPDATE, 10 ianuarie, ora 21:07 / Mijlocașul Răzvan Marin a fost integralist în partida pe care echipa sa, Cagliari, a pierdut-o, în deplasare, scor 0-1, în fața formației Fiorentina, în etapa a 17-a din Serie A.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a jucat 82 de minute la Rangers

UPDATE, 10 ianuarie, ora 18:51 / Mijlocașul Ianis Hagi a jucat 82 de minute în partida pe care echipa sa, Glasgow Rangers a câștigat-o, în deplasare, scor 2-1, în fața formației Aberdeen, în etapa a 23-a a campionatului Scoției.


Ștefan Radu l-a învins pe Mihăilă

UPDATE, 10 ianuarie, ora 18:28 / Fundașul Ștefan Radu a fost titular în partida pe care echipa sa, Lazio Roma, a câștigat-o, în deplasare, scor 2-0, în fața formației Parma, la care atacantul Valentin Mihăilă a început rezervă, în etapa a 17-a din Serie A.

ADVERTISEMENT

Radu a fost integralist, în timp ce Mihăilă a intrat pe teren în minutul 75.

Într-un alt meci din această rundă, atacantul Denis Drăguș a intrat pe teren în minutul 77 în întâlnirea pe care echipa sa, Crotone, a pierdut-o, în deplasare, scor 1-2, în fața formației Hellas Verona.


Pantilimon a luat gol în prelungiri

UPDATE, 10 ianuarie, ora 17:08 / Portarul Costel Pantilimon a fost titular în partida pe care echipa sa, Denizlispor, a terminat-o la egalitate, în deplasare, scor 1-1, cu formația Caykur Rizespor, în etapa a 18-a a campionatului Turciei.

Românu a luat un cartonaș galben în minutul 71 și a primit golul egalizator în al doilea minut de prelungiri.


Ionuț Radu, rezervă la Inter Milano

UPDATE, 10 ianuarie, ora 15:34 / Portarul Ionuț Radu a fost rezervă în partida pe care echipa sa, Inter Milano, a terminat-o la egalitate, în deplasare, scor 2-2, cu formația AS Roma, în etapa a 17-a din Serie A.


Ursea, remiză cu Nice în Ligue 1

UPDATE, 10 ianuarie, ora 00:04 / Echipa OGC Nice, antrenată de Adrian Ursea, se află la al patrulea meci conescutiv fără victorie, duăăî ce a terminat la egalitate, în deplasare, scor 1-1, cu formația Metz, în etapa a 19-a din Ligue 1.

Într-o altă partidă, mijlocașul Mihai Dobre a intrat pe teren în minutul 78 la Dijon, care a remizat, pe teren propriu, scor 0-0, cu Olympique Marseille.


Matei, încă un gol pentru Apollon Limassol

UPDATE, 9 ianuarie, ora 21:18 / Mijlocașul Florentin Matei a marcta un gol în partida pe care echipa sa, Apollon Limassol, a câștigat-o, în deplasare, scor 4-1, în fața formației Ethnikos Achnas, în etapa a 19-a a campionatului Ciprului.

Matei, care a fost titular, a înscris din penalty în minutul 77 și imediat a fost înlocuit.


Rațiu, tot rezervă la ADO Den Haag

UPDATE, 9 ianuarie, ora 19:29 / Fundașul Andrei Rațiu a fost rezervă în partida pe care echipa sa ADO Den Haag, a câștigat-o, ân deplasare, scor 1-0, în fața formației RKC Waalwijk, în etapa a 15-a a campionatului Olandei.


Pușcaș, în afara lotului la Reading

UPDATE, 9 ianuarie, ora 15:56 / Atacantul George Pușcaș nu a fost reținut în lotul echipei Reading pentru partida pierdută, în deplasare, scor 0-1, în fața formației Luton Town, în turul trei al Cupei Angliei.


Alibec a ratat penalty în Turcia

UPDATE, 9 ianuarie, ora 15:40 / Atacantul echipei Kayserispor, Denis Alibec, a ratat un penalty în meciul pe care echipa sa, Kayserispor, l-a câștigat, pe teren propriu, scor 1-0, cu formația Yeni Malatyaspor, în etapa a 18-a a campionatului Turciei.

Internaționalul român și-a asumat răspunderea executării loviturii de la 11 metri din minutul 8, dar portarul Ertac Ozbir i-a ghicit intenția și a parat șutul. La Kayserispor, Cristian Săpunaru a fost căpitan, ambii români jucând tot meciul, iar Alibec a primit un cartonaș galben în minutul 90+6. Portarul Silviu Lung nu a fost în lot, el nefiind refăcut complet după o accidentare.


Maxim a marcat în eșecul echipei lui Șumudică

UPDATE, 9 ianuarie, ora 15:37 / Mijlocașul Alexandru Maxim a marcat un gol în partida pe care echipa sa, Gaziantep, antrenată de Marius Șumudică, a fost învinsă, în deplasare, scor 1-2, de formația Sivasspor, în etapa a 18-a a campionatului Turciei.

Maxim, care a fost integralist, a deschis scorul în minutul 4. Celălalt român de la Gaziantept, Alin Toșca, nu a evoluat fiind suspendat.


Eșec pentru Mitriță în Arabia Saudită

UPDATE, 8 ianuarie, ora 18:47 / Echipa Al Ahli, cu atacantul Alexandru Mitriță titular, a fost învinsă, în deplasare, scor 1-3, de formația Al Qadisiya, în etapa a 12-a a campionatului Arabiei Saudite.

Internaționalul român a avut o prestație modestă și a fost înlocuit la pauză. La gazde, mijlocașul Mihai Bordeianu nu a fost convocat pentru acest joc.


Remiză pentru Daniel Isăilă în Cupa Ligii din Emirate

UPDATE, 8 ianuarie, ora 17:19 / Echipa Bani Yas, antrenată de Daniel Isăilă, a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1, cu formația Al Ittihad Kalba, în prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei Ligii din Emiratele Arabe Unite.

Oaspeții au deschis scorul prin togolezul Peniel Kokou Mlapa (57), gazdele reușind egalarea prin brazilianul Joao Pedro (70). Meciul retur se va disputa luni, 25 ianuarie, de la ora 18:00.


Răzvan Lucescu, doar egal la Al Batin

UPDATE, 8 ianuarie, 16:40/ Răzvan Lucescu a remizat cu Al Hilal, scor 2-2, în partida jucată în compania celor de la Al Batin, disputată în deplasare. Lucescu Jr. rămâne pe primul loc în clasamentul din Arabia Saudită, cu trei puncte peste rivala Al Ahlu, care joacă astăzi, de la ora 16:40 cu Al Qadisiya.


Ce meciuri au stranierii în weekend. Toți ochii pe Gaziantep

Marius Șumudică este antrenorul momentului în campionatul Turciei. Gaziantep luptă pentru locul 1 în acest weekend și va juca sâmbătă de la ora 12:30 în deplasare la Sivasspor. Echipa lui Alexandru Maxim și Alin Toșca se află pe locul doi, la trei puncte de liderul Besiktaș, care va juca la Hatayspor.

Ladislau Boloni a reușit o victorie etapa trecută cu Panthinaikos și speră continue rezultatele bune, mai ales că fosta campioană a Greciei e abia pe locul 5, la 16 puncte de liderul Olympiakos. Boloni are meci duminică de la ora 19:30 cu AEL Larissa.

Adrian Ursea nu a reușit să o redreseze pe Nice, care e pe locul 13, cu 22 de puncte după 17 etape și are o restanță cu Lens. Românul are meci sâmbătă, de la ora 22:00, când o va întâlni pe Metz, pe teren propriu.

Vlad Chiricheș se va duela cu Juventusul lui Cristiano Ronaldo

Căpitanul naționalei României, Vlad Chiricheș, va avea poate cel mai dificil adversar în acest weekend, Juventusul lui Cristiano Ronaldo. Fundașul central al lui Sassoulo va juca la Torino împotriva lui Radu Drăgușin, care are șanse mari să își prelungească contractul cu Juventus în aceste zile. „Bătrâna Doamnă” e pe val, după ce a câștigat derby-ul cu AC Milan, scor 3-1. Juventus are doar un punct peste Sassoulo, care are un sezon excelent și e pe locul cinci în Serie A.

Valentin Mihăilă a fost cel mai bun jucător al Parmei în ultima etapăFostul jucător al Universității Craiova, se va duela cu căpitanul lui Lazio, Radu Ștefan, care tocmai a stabilit un record istoric în tricoul lazialilor. Parma – Lazio se joacă duminică de la ora 16:00

Răzvan Marin are și el un meci dificil în compania Fiorentinei și se va deplasa duminică la Firenze. Partida se va disputa de la ora 19:00. Cagliari e pe locul 14 și are un punct mai puțin decât fiorentinii.

Ianis Hagi e într-o formă excelentă și el al doilea cel mai bun pasator din campionatul Scoției. În această etapă, Glasgow Rangers o va întâlni pe Aberdeen în deplasare, duminică de la ora 19:00.

Kayserispor-ul lui Dan Petrescu are nevoie de victorie

Kayserispor, posibila viitoare echipă antrenată de Dan Petrescu, are mare nevoie de victorie. Formația la care evoluează Silviu Lung Jr. (accidentat), Cristi Săpunaru și Denis Alibec, îl așteaptă cu nerăbdare pe „Bursuc”, care vrea să facă patru transferuri. Kayserispor joacă mâine de la ora 15:00 cu Yeni Malatyaspor, echipa de pe locul zece.

Bogdan Stancu nu stă nici el mai bine în clasament cu Genclerbirligi, care e pe locul 16, cu doar 19 puncte. Fostul atacant al echipei naționale, are mare meci cu Galatasaray, echipa care l-a transferat de la FCSB, chiar la Istanbul.

Florentin Matei este lider cu Apollon Limassol în Cipru. Fostul jucător al FCSB are meci în această rundă cu Ermis pe teren propriu, sâmbătă de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT