News

Medicii au făcut anunțul oficial despre starea lui Mihai Constantinescu. Veștile nu sunt bune

05.06.2019 | 08:44
Medicii au facut anuntul oficial despre starea lui Mihai Constantinescu Vestile nu sunt bune

Starea lui Mihai Constantinescu este în continuare una critică, spun surse medicale. Cântărețul care a ajuns la spital pe 13 mai după ce a făcut un stop cardio-respirator. Au urmat alte două stopuri cardiace, iar apoi artistul, după încercări repetate de resuscitare, a intrat în comă indusă. În aceste momente, de atunci, cântărețul este în viață exclusiv datorită aparatelor.

Mihai Constantinescu, în stare extrem de critică

Mihai Constantinescu ar fi suferit înainte de cele trei stopuri cardiace și un atac cerebral, în mare secret, căci presa a aflat abia după ce a ajuns în urmă cu două săptămâni la spital despre accidentul suferit cu ceva timp înainte de ultima internare. Constantinescu se zbate între viață și moarte la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

”E în stare gravă, la fel de rea, înțeleg că vegetativă. Încă e ținut pe aparate. (…) E staționar acum, starea sa nu a evoluat nici în bine, nici în rău”, spun doctorii, notează cancan.ro. ”Există viață după operațiile pe inimă, însă trebuie să ai curaj și încredere în medicul pe care l-ai pentru această intervenție.

Mihai Constantinescu, zâmbitor alături de Simona Secrier, actuala parteneră de viață
Soția artistului se roagă zilnic pentru el. Sursa foto: CANCAN

Artistul are mai multe proteze biologice

„Am avut șansa să ajung la conf. Dr. Horațiu Moldovan. Am avut o intervenție destul de delicată, în sensul că am fost operat a doua oară, iar operația aceasta clasică presupune multă atenție și, pentru că a fost a doua intervenție de acest gen, am sângerat mai mult, am revenit în sala de operație, totul s-a terminat cu bine”, declara Mihai Constantinescu la PRO TV pe vremea când se simțea bine.

Problemele de sănătate durează de mai mult timp pentru Mihai Constantinescu. Artistul a fost operat pe cord deschis în luna octombrie 2017. Artistul a fost diagnosticat cu mai multe afecțiuni cardiace, dar și cu insuficiență pulmonară. Acestuia i-au fost montate și două proteze biologice, una aortică și alta tricuspidiană.