Life

Meghan Markle, în vizorul experților. Ce transmite limbajul corporal al actriței

Meghan Markle a fost analizată de experții în limbaj corporal. Soția Prințului Harry are câteva ticuri nervoase care scot la iveală adevărata sa personalitate.
16.12.2021 | 23:06
Meghan Markle in vizorul expertilor Ce transmite limbajul corporal al actritei
ADVERTISEMENT

Actrița de origine americană este una dintre cele mai cunoscute personalități din întreaga lume, dar ce ascunde sub masca pe care o afișează în online și la evenimente mondene?

Un cunoscut expert în limbaj corporal a analizat-o pe vedetă, luând la puricat un interviu mai vechi realizat în perioada în care juca în serialul „Suits”.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle a fost „trădată” de gesturi și de ticuri nervoase încă de la bun început. Reporterul a scăpat intenționat foile cu întrebări pentru a vedea reacția actriței.

Meghan Markle, analizată de experți. Cum este văzută soția Prințului Harry

Ducesa de Sussex este catalogată ca având un „comportament ostil”, având mai multe expresii faciale pe care le folosește de foarte multă vreme. Proastele obiceiuri o fac să aibă mai multe chipuri în același timp.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Meghan Markle încearcă să dețină controlul, să nu pară tensionată sau frustrată pentru că lucrurile nu decurg așa cum își dorește. Per total, soția Prințului Harry indică numeroase emoții și stări.

„Când un analist observă o expresie compusă trebuie să judece care este cuvântul corect pentru a defini ceea ce vede? Aceasta se datorează faptului că expresiile compuse pot avea orice fel de combinație facială.

ADVERTISEMENT

În acest caz, părerea mea personală este că văd ostilitate. Meghan a avut un comportament ostil! Strângerea maxilarului, de cele mai multe ori, încearcă să elibereze stresul. Înseamnă asta că Meghan este supărată sau nervoasă tot timpul? Poate că nu. 

Dar se pare că ea a adaptat strângerea maxilarului ca pe un tic nervos… Dar dacă a adoptat asta ca pe un tic nervos, asta indică faptul că, la un moment dat, a avut aceste crize intense de emoții, care au necesitat acea evadare facială.

ADVERTISEMENT

Trebuie să le priviți pe toate ca pe un sistem și este mult mai ușor dacă reduceți expresiile la semnificațiile lor cele mai simple. În primul rând, lui Meghan Markle îi este greu să arate zâmbete autentice.

În al doilea rând, îi este extrem de dificil să-și ascundă tensiunea… Și trei, pare că vrea să dețină controlul asupra narațiunii pentru că pare prea afectată de bărbatul cu care vorbește”, a declarat expertul în limbaj corporal Jesus Enrique Rosas, pe Youtube, notează The Sun.

Concluzia trasă de expert arată că Meghan Markle nu este deloc persoana „drăguță și amabilă”, ci mai degrabă o persoană mai mereu tensionată și nervoasă.

ADVERTISEMENT