Life

Meghan Markle, momente dureroase. Soția Prințului Harry a pierdut o sarcină

25.11.2020 | 14:03
Meghan Markle momente dureroase Sotia Printului Harry a pierdut o sarcina
ADVERTISEMENT

Meghan Markle (39 de ani) a dezvăluit în cadrul unui articol pentru publicația New York Times că a suferit un avort spontan. Soția Prințului Harry a mărturisit că și-a revenit destul de greu după pierderea sarcinii, tragedia petrecându-se în urmă cu câteva luni. 

Ducesa de Sussex a precizat că întâmplarea nefericită a avut loc într-o dimineață obișnuită de iulie, chiar în timp ce schimba scutecul fiului ei, Archie. În clipa respectivă actrița americană a încercat să nu intre în panică, mai ales că era cu băiatul său în brațe.

ADVERTISEMENT

În ciuda crampei puternice pe care a simțit-o soția Prințului Harry a încercat să fie calmă și chiar a fredonat un cântec de leagăn pentru a-și liniști copilul. Câteva ore mai târziu a fost internată în spital, vorbind și acum cu durere în suflet despre pierderea suferită.

Meghan Markle a pierdut al doilea copil. Actrița, mărturie dureroasă

„A fost o dimineață de iulie care a început la fel de normal ca orice altă zi cu pregătirea micul dejun. Hrănește câinii. Ia vitaminelor. Găsește șoseta lipsă. Ridică creionul care se rostogolea sub masă. Strâns părul într-o coadă de cal înainte de a-mi lua fiul din pătuțul. 

ADVERTISEMENT

După ce i-am schimbat scutecul am simțit o crampă puternică. Am căzut pe podea cu el (Archie n.r) în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, melodia veselă fiind un contrast puternic cu sentimentul meu că ceva nu era în regulă.

Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil în brațe, că îl pierd pe al doilea. Câteva ore mai târziu, eram într-un pat de spital, ținându-l de mână pe soțul meu. I-am simțit palma și i-am sărutat încheieturile, umede de lacrimile noastre.

ADVERTISEMENT

Uitându-mă la pereții albi și reci, încercam să-mi imaginez cum ne putem vindeca după această pierdere. Mi-am amintit de un turneu de anul trecut când eu și Harry eram în Africa de Sud.

Eram epuizată. Îmi alăptam fiul prunc și încercam să păstrez o față curajoasă în ochii publicului”, a mărturisit Ducesa de Sussex pentru site-ul american New York Times.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle și-a revenit extrem de greu după avortul spontan din vară, declarând că durerea a fost insuportabilă. Actrița a mărturisit că deși suferea a vizitat cu soțul ei, Prințul Harry, un centru în care se aflau numai femei, 10-20 dintre acestea suferind cel puțin o pierdere de sarcină.

„A pierde un copil înseamnă a purta mereu cu tine o durere aproape insuportabilă, experimentată de mulți, dar despre care puțini vorbesc. În plină suferință, soțul meu și cu mine am descoperit că într-o cameră plină cu 100 de femei, 10-20 dintre ele vor fi suferit un avort spontan.

Cu toate acestea, în ciuda faptului că acest lucru se întâmpla multora, conversația rămâne una tabu, plină de rușine (nejustificată) și perpetuând un ciclu de doliu solitar”, a completat actrița, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT