Life

Prințul Harry și Meghan Markle au semnat cu Netflix. Ducii de Sussex vor produce două seriale

Prințul Harry și Meghan Markle au bătut palma cu platforma de streaming Netflix. Ducii de Sussex vor face două producții.
12.04.2024 | 10:50
Printul Harry si Meghan Markle au semnat cu Netflix Ducii de Sussex vor produce doua seriale
Prințul Harry și Meghan Markle au bătut palma cu platforma de streaming Netflix. Ducii de Sussex vor face două producții. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Meghan Markle au semnat cu Netflix. Ducii de Sussex vor produce două seriale. Care este ideea principală a acestora, cum se vor numi, dar și când vor putea fi urmărite de oamenii din lumea întreagă.

Prințul Harry și Meghan Markle au bătut palma cu platforma de streaming Netflix. Ducii de Sussex vor face două producții

Prințul Harry și Meghan Markle au bătut palma cu platforma de streaming Netflix. Ducii de Sussex vor face două producții prin intermediul companiei Archewell Productions, fondată în urmă cu aproximativ 4 ani.

ADVERTISEMENT

Fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea și partenera de viață vor fi producătorii executivi a două seriale. Potrivit anunțului făcut de platformă, acestea sunt încadrate la categoria nonficțiune și axate pe lucruri căutate de multe persoane.

Una dintre pelicule se va concentra pe lifestyle, ceea ce înseamnă că va explora „bucuriile gătitului, grădinăritului, divertismentului şi prietenie”. A doua peliculă a celor doi parteneri de viață este concentrată pe lumea sportului.

ADVERTISEMENT

Concret, vine cu „acces fără precedent la lumea polo-ului profesionist” şi la US Open Polo Championship din Florida. Anunțul a fost făcut în cursul zilei de joi, 11 aprilie 2024, de reprezentanții Netflix. În prezent, datele de lansare nu se cunosc.

„Cunoscut în primul rând pentru estetica şi scena sa socială, serialul va fi despre curajul şi pasiunea acestui sport, surprinzând jucătorii şi tot ceea ce este necesar pentru a concura la cel mai înalt nivel”, a declarat Netflix despre producţia de polo, scrie The Guardian.

ADVERTISEMENT

De asemenea, platforma de streaming a mai transmis că titlurile serialelor produse de Prințul Harry și Meghan Markle vor fi anunțate în perioada următoare. În momentul de față, ambele seriale sunt cu producția la început.

Prințul Harry și Meghan Markle, acord cu Netflix

Prințul Harry și Meghan Markle au semnat un acord multianual cu Netflix prin intermediul Archewell Production. Cuplul regal a făcut până acum mai multe proiecte mulțumită colaborării cu renumita platformă de streaming.

ADVERTISEMENT

După ce au renunțat la funcțiile de membri de rang înalt ai familiei regale britanice și s-au mutat în Statele Unite ale Americii au făcut seria documentară Live to Lead şi controversatul documentar în 6 părţi Harry & Meghan.

În acesta din urmă, Ducele și Ducesa de Sussex au vorbit despre traiul pe care l-au dus în cadrul familiei regale. Prințul Harry și Meghan Markle au acuzat Palatul Kensington că a minţit pentru a-l proteja pe Prințul William.

ADVERTISEMENT