Life

Momente jenante pentru Meghan Markle. Ce s-a întâmplat la un eveniment la care a fost alături de prințul Harry

Meghan Markle, subiect de discuții aprinse în online. Gafa pe care a comis-o soția Prințului William în fața tuturor celor prezenți la un eveniment.
16.04.2024 | 08:16
Momente jenante pentru Meghan Markle Ce sa intamplat la un eveniment la care a fost alaturi de printul Harry
Gafa comisă de Meghan Markle despre care vorbește tot internetul. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

”Se întâmplă și la case mai mari”, așa poate fi descris cel mai recent eveniment la care a participat Meghan Markle. Soția Prințului William a comis o gafă chiar în momentul în care privirile tuturor erau ațintite asupra ei. Iată cu ce a călcat strâmb Ducesa de Sussex.

Meghan Markle, taxată dur în online pentru cel mai recent gest

Una dintre cele mai recente apariții ale lui Meghan Markle a ajuns subiect de discuție pentru tot internetul. Cei din online au taxat-o dur pe Ducesa de Sussex pentru gestul pe care l-a făcut, mai ales că se afla într-un cadru nepotrivit pentru asta.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle a participat alături de soțul ei la turneul de polo Sentebale. Acesta se desfășoară în fiecare an pentru a ajuta fundația de caritate pe care Prințul Harry a înființat-o în 2006.

La acest eveniment important, Prințul Harry a fost căpitanul echipei Royal Salute Sentebale și au jucat împotriva celor de la Grand Champions. Soțul lui Meghan a dat tot ce a avut mai bun pe teren. Astfel, a reușit să aducă victoria echipei sale.

ADVERTISEMENT

Încă de când au sosit la eveniment, cei doi au fost constant în centrul atenției. Ducii nu s-au ferit să își exprime iubirea și tandrețea în public. Meghan și Prințul Harry s-au sărutat în fața tuturor, dar nu asta a atras criticile celor din online.

Soția Prințului Harry, numită ”posesivă” și ”penibilă” de internauți

Ducesa de Sussex a fost cea care i-a înmânat trofeul Prințului Harry. Totul s-a întâmplat înainte ca Meghan să comită gafa despre care vorbește toată lumea.

ADVERTISEMENT

Pe internet, a apărut un videoclip care surprinde exact momentul înmânării trofeului. Din aceste înregistrări, se pare că Meghan Markle i-a cerut unei femei îmbrăcate în alb să se îndepărteze de Prințul Harry.

În același videoclip, se poate observa cum Harry și-a ținut mereu brațul în jurul lui Meghan Markle, în timp ce ea părea că insistă că femeia să se îndepărteze de Prinț și să se mute în mijlocul grupului.

ADVERTISEMENT

Schimbul stângaci de replici a durat câteva momente, timp în care toată lumea se mișca în jurul lor. După ce Meghan a insistat să stea lângă soțul ei, femeia respectivă a fost nevoită să își găsească un alt loc pe scenă.

Imaginile au ajuns virale pe X. Acolo, mai mulți internauți și-au exprimat părerea cu privire la acest eveniment. Cu toții au taxat comportamentul Ducesei, caracterizând ceea ce a făcut ca fiind ”penibil”.

ADVERTISEMENT