Life

Meghan Markle și Prințul Harry, dați afară din casă definitiv. Anunțul oficial venit de la Casa Regală

Meghan Markle și Prințul Harry, dați afară din casă definitiv. A venit un anunț oficial de la Casa Regală Britanică referitor la aceștia.
30.06.2023 | 10:07
Meghan Markle si Printul Harry dati afara din casa definitiv Anuntul oficial venit de la Casa Regala
Meghan Markle și Prințul Harry, dați afară din casă. Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Meghan Markle și Prințul Harry, dați afară din casă definitiv. A venit un anunț oficial de la Casa Regală. Ce se întâmplă cu cei doi.

Meghan Markle și Prințul Harry, dați afară din casă

Meghan Markle și Prințul Harry au eliberat în sfârșit casa de la Frogmore Cottage. Acest lucru se întâmplă la trei luni de la anunţul unui aviz de evacuare trimis de Buckingham.

ADVERTISEMENT

Acum, cei doi duci nu mai au nicio casă în Marea Britanie. Chiar dacă veneau rar aici, acum vor trebui să se cazeze la un hotel sau să stea la prieteni când vor mai vizita familia lui Harry.

Meghan Markle și Prințul Harry ar fi primit un anunț de evacuare încă din ianuarie. Iată că acestora le-a luat jumătate de an să elibereze casa, așa cum s-a anunțat acum oficial de la Casa Regală.

ADVERTISEMENT

“Putem confirma că ducele şi ducesa de Sussex au părăsit Frogmore Cottage”, a declarat Sir Michael Stevens, trezorierul regelui, conform The Independent. “Nu vom da detalii despre logistică”.

Ce s-a întâmplat cu cheltuilile de renovare plătite de rege

Conform unor declarații, singurul lucru care îi nemulțumește pe cei doi referitor la casă este că ea a fost un dar de nuntă de la răposata regină Elisabeta.

ADVERTISEMENT

Aceasta le-a făcut cadou reședința ca dar de nuntă, în 2018. Meghan Markle și Prințul Harry au locuit aici doar șase luni.

După moartea ei, casa ar fi avut o semnificație cu totul specială mai ales pentru Prințul Harry. Dar regele Charles nici nu a vrut să audă de așa ceva.

ADVERTISEMENT

Tot în anunțul oficial de la Casa Regală s-a anunțat și că renovările făcute la Frogmore Cottage au fost plătite de cuplu, după ce acestea au fost suportate inițial de Trezoreria Regală. Este vorba despre 2,4 milioane de lire sterline cheltuite.

Presa din Marea Britanie scria că soții Meghan Markle și Prințul Harry au primit o notificare prin care era specificat că au timp până la începutul verii să se mute complet.

ADVERTISEMENT