Life

Meghan Markle și prințul Harry ar putea reveni în Marea Britanie? Scenariul pesimist prezentat de un apropiat al Regelui Charles

Prințul Harry și Meghan Markle s-ar putea întoarce să locuiască în Marea Britanie. Un apropiat al Regelui a făcut dezvăluirea.
26.05.2023 | 07:54
Meghan Markle si printul Harry ar putea reveni in Marea Britanie Scenariul pesimist prezentat de un apropiat al Regelui Charles
Prințul Harry și Meghan Markle ar putea reveni în Marea Britanie. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

După ce în anul 2020 au renunțat la toate atribuțiile regale pentru a începe o nouă viață în America, prințul Harry și Meghan Markle s-ar putea întoarce în sânul Familei Regale. Dezvăluirea făcută de un apropiat al Regelui Charles.

Prințul Harry și Meghan Markle s-ar putea muta înapoi în Marea Britanie

În anul 2020, după mai multe scandaluri, prințul Harry și Meghan Markle au luat decizia de a renunța la atribuțiile regale pentru a se muta în America. În prezent, ei locuiesc în sudul Californiei și se întorc rar în Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Chiar și la încoronarea Regelui Charles, de pe 6 mai 2023, Harry a participat de unul singur, apoi s-a grăbit să ajungă acasă, la aniversarea fiului său, Archie. Mai mult, după ce au plecat din Marea Britanie, ei au făcut o serie de dezvăluiri care au șubrezit și mai mult relațiile cu Familia Regală.

Cu toate acestea, Grant Harrold, care a fost majordomul Regelui Charles din 2004 până în 2011, este de părere că prințul Harry și Meghan Markle s-ar putea întoarce să locuiască în Marea Britanie. „N-aș spune niciodată…niciodată.

ADVERTISEMENT

Este posibil să cumpere o proprietate aici dacă el va vrea să vină mai des, iar Meghan nu. Meghan nu prea are nicio familie aici ca atare, toată familia ei se află în Statele Unite. Și acolo Harry a decis că vrea să-și stabilească domiciliul”, a spus Harrold despre Harry și Meghan Markle, conform okmagazine.com. 

Prințul Harry nu ar vrea să rupă complet legătura cu Regatul Unit

De altfel, Grant Harrold a subliniat că prințul Harry va avea mereu o legătură cu Regatul Unit și niciodată nu și-ar dori să o rupă complet. „Întotdeauna va dori să-și țină degetele în plăcinta aceea, ca să zic așa.

ADVERTISEMENT

Va dori să aibă această asociere cu Marea Britanie în cazul în care într-o zi vrea să se întoarcă și nu cred că Harry va dori să rupă legăturile”, a continuat apropiatul Regelui Charles.

Indiferent de ce au făcut Harry și Meghan Markle după ce au acuzat Familia Regală că nu i-au tratat așa cum trebuie, este foarte posibil că prințul să vrea să se întoarcă în sânul celor dragi. Harrold nu este sigur când se poate întâmpla asta, însă.

ADVERTISEMENT

„Este foarte posibil să se întoarcă în Marea Britanie, totuși, în acest moment, par fericiți în State și acolo vor să fie”, a continua acesta. Totuși, Meghan Markle și Harry au fost implicați recent într-o urmărire care, după spusele lor, le-a pus viața în pericol. 

ADVERTISEMENT