Life

Meghan Markle, ținta jurnalistului Jeremy Clarkson. Afirmațiile care au revoltat: „Visez ca mulțimile să arunce cu excremente în ea”

Meghan Markle, ținta jurnalistului Jeremy Clarkson. Editorialistul a scris un articol care a revoltat. Ce a putut spune acesta?
20.12.2022 | 08:16
Meghan Markle tinta jurnalistului Jeremy Clarkson Afirmatiile care au revoltat Visez ca multimile sa arunce cu excremente in ea
Meghan Markle, ținta jurnalistului Jeremy Clarkson. Foto Colaj Fanatik / Capturi Youtube
ADVERTISEMENT

Meghan Markle, ținta jurnalistului Jeremy Clarkson. Acesta a făcut niște afirmații care i-au adus probleme editorialistului de la The Sun.

Meghan Markle, ținta jurnalistului Jeremy Clarkson. Ce a putut spune despre soția lui Harry

Jeremy Clarkson este deja cunoscut pentru ieșirile sale controversate, dar de această dată el a șocat cu ceea ce a spus la adresa lui Meghan Markle.

ADVERTISEMENT

Acesta a afirmat nu numai că o urăște pe ducesă, ci și că nu poate dormi noaptea gândindu-se la „momentul răzbunării” în care aceasta va merge goală prin fiecare oraș al Marii Britanii, iar oamenii vor arunca cu excremente în ea.

Declarațiile șocante au fost făcute de acesta într-un editorial pentru tabloidul britanic apărut vineri, după un nou episod din serialul lui Meghan și Harry de pe Netflix.

ADVERTISEMENT

„O urăsc (…) Nu pot dormi noaptea și stau treaz, scrâșnind din dinți și visând la ziua în care va defila goală pe străzile din fiecare oraș din Marea Britanie, în timp ce mulțimile aruncă cu excremente în ea”, a scris Jeremy Clarkson.

Pasajul din ziar
Pasajul din ziar. Foto Facebook

Mii de plângeri la ziar după articolul lui Jeremy Clarkson

Între timp, din cauza revoltei și a celor circa 15.000 de plângeri pe care ziarul le-a primit după apariția rubricii sale, aceasta a fost eliminată.

ADVERTISEMENT

The Sun preciza că decizia a fost a autorului, iar Jeremy Clarkson chiar și-a cerut scuze pe Twitter, spunând că nu și-a dat seama că vorbele sale la adresa soției lui Harry pot răni așa mult.

Acesta a explicat și originea vorbelor sale. Totul a pornit de la o scenă din Game of Thrones, doar că Jeremy Clarkson a înlocuit personajul din celebrul serial cu nimeni alta decât Meghan Markle.

ADVERTISEMENT

Scena din film este întocmai cum a spus jurnalistul care a prezentat Top Gear: o femeie fără haine este atacată cu fecale de locuitori.

„Am făcut o referire ciudată la Game of Thrones și a fost luată în nume de rău de mulți oameni. Sunt îngrozit că am provocat atâta durere și voi fi mai atent pe viitor”, a scris el.

ADVERTISEMENT