Life

Documentarul Netflix care a încins spiritele la Palatul Buckingham. Harry și Meghan, noi dezvăluiri despre Casa Regală

Documentarul Netflix despre Prințul Harry și Meghan Markle a încins spiritele la Palatul Buckingham. Noi dezvăluiri făcute de ducii de Sussex.
16.12.2022 | 00:28
Documentarul Netflix care a incins spiritele la Palatul Buckingham Harry si Meghan noi dezvaluiri despre Casa Regala
Harry și Meghan, noi dezvăluiri în documentarul de pe Netflix. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Documentarul despre Prințul Harry și Meghan Markle a încins spiritele la Palatul Buckingham. Ducii de Sussex au făcut noi dezvăluiri neașteptate despre Familia Regală.

Documentarul Harry & Meghan agită apele la Palatul Buckingham

Săptămâna trecută, Netflix a lansat primele trei episoade ale docu-seriei Harry & Meghan, în care ducii de Sussex au vorbit despre viața în Familia Regală.

ADVERTISEMENT

Joi, 15 decembrie, pe platforma de streaming au fost lansate alte trei episoade. Încă de când a fost lansat trailer-ul de promovare, oamenii au fost surprinși de o declarație făcută de Meghan Markle.

Soția Prințului Harry susține că Palatul Buckingham s-ar afla în spatele unei conspirații. Scopul ar fi fost inventarea unor povești despre ea pentru a distrage atenția de la alte greșeli ale membrilor Casei Regale.

ADVERTISEMENT

Într-unul din primele episoade lansate, Prințul Harry a explicat o serie de protocoale dintre Palat și presa britanică în legătură cu acordarea unor exclusivități, astfel încât să asigure prezența Familiei Regale în media și, în același timp, protejarea acestora, în anumite cazuri, potrivit click.ro.

“Se putea observa cum s-a derulat. Apare o poveste despre cineva din familie, iar reacția celorlalți este ‘Hai să facem povestea să dispară’.”, a declarat Meghan Markle, în documentarul care se regăsește pe Netflix.

ADVERTISEMENT

Diversiunea media britanică ar fi presupus, dacă lucrurile s-au întâmplat, într-adevăr, așa, ameliorarea acoperirii subiectului despre implicarea Prințului Andrew, fratele mai mic al Regelui Charles, în scandalul de abuz sexual, petrecut în perioada în care era colaborator și prieten cu milionarul american Jeffrey Epstein. Din cauza acestui scandal, prințul a fost nevoit să renunțe la titlurile regale.

“S-a derulat un veritabil război contra lui Meghan”

Meghan Markle ar fi fost supusă unor atacuri demne de un adevărat război îndreptat de Casa Regală împotriva ei.  Jenny Afia, parteneră în cadrul casei de avocatură Shillings, a făcut declarații în acest sens.

ADVERTISEMENT

“S-a derulat un veritabil război contra lui Meghan. Vă spun cu certitudine că am văzut dovezi care atestă faptul că Palatul Buckingham a transmis presei povești defăimătoare la adresa lui Harry și a lui Meghan, pentru a susține agendele altor persoane”, a spus aceasta.

După aceste atacuri, Meghan Markle nu ar mai fi suportat. Din acest motiv, fosta actriță și soțul ei au decis să renunțe la îndatoririle regale. Aceștia au plecat în SUA, iar acum sunt stabiliți în California, alături de cei doi copii.

Palatul Buckingham nu a comentat declarațiile făcute de către ducii de Sussex în cadrul documentarului. Potrivit unor surse apropiate membrilor Familiei Regale, Prințul William ar fi spus că nu are de gând să urmărească niciun episod din serialul documentar în care fratele și cumnata lui sunt protagoniști.

Foștii angajați de la Palat susțin că declarațiile celor doi nu sunt adevărate. Acestea ar avea o tentă subiectivă atfel încât să stimuleze empatia celor care urmăresc producția.

Cu toate acestea, înainte de lansarea documentarului, poveștile negative despre Meghan Markle i-ar fi enervat pe unii britanici, potrivit unui fost înalt oficial din cadrul unui departament antitero.

ADVERTISEMENT