News

Mel Gibson, testat pozitiv cu noul coronavirus! Cum a reușit să învingă boala

24.07.2020 | 20:10
Mel Gibson testat pozitiv cu noul coronavirus Cum a reusit sa invinga boala
ADVERTISEMENT

Bilanțul cazurilor de îmbolnăvire au depășit pragul de 15.770.000 la nivel global și nu pare să se oprească aici, în condițiile în care Statele Unite, spre exemplu, se înregistrează noi creșteri îngrijorătoare pe zi ce trece. Topul recordurilor negative este completat de Brazilia, unde președintele Bolsonaro nega până mai ieri existența acestei boli și Marea Britanie, care se pregătește de noi restricții.

La Hollywood, tot mai mulți actori cad victime agentului patogen, deși majoritatea filmelor programate să se lanseze în următoarea perioadă au fost amânate până anul viitor. Pe lista marilor actori infectați în ultima perioadă se numără și Mel Gibson, cunoscut, printre altele pentru seriile „Mad Max” și „Lethal Weapon”.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost testat pozitiv în luna aprilie și a petrecut o săptămână într-un spital de peste ocean, unde a beneficiat de cele mai bune îngrijiri medicale. Ulterior, agentul său a anunțat că s-a vindecat complet și a fost externat.

Mel Gibson a avut coronavirus. Tratamentul cu Remdesivir l-a salvat

Mel Gibson a fost testat pozitiv cu COVID-19 în luna aprilie și a stat internat în spital o săptămână. A fost tratat cu Remdesivir pe timpul spitalizării.

ADVERTISEMENT

Acum este bine și abia așteaptă să reînceapă filmările pentru noile sale proiecte. Testele ulterioare au arătat că s-a vindecat complet de coronavirus fiind testat pozitiv pentru anticorpi”, se arată în mesajul publicat pe rețelele de socializare.

Winona Ryder l-a acuzat recent de afirmații antisemite și homofobe

Anunțul vine la scurt timp după ce Mel Gibson a luptat din nou împotriva acuzațiilor de antisemitism și homofobie făcute de colega sa de breaslă, Winona Ryder. Ca de fiecare dată le-a negat vehement, însă presa de peste ocean insistă că acestea au un sâmbure de adevăr.

ADVERTISEMENT

Eram la o petrecere cu unul dintre prietenii mei buni, iar Mel Gibson fuma şi stăteam de vorba. El i-a spus prietenului meu, care era homosexual: «A, stai, voi lua Sida?». Apoi a venit vorba despre evrei, iar el a spus: «Nu eşti un şmecher din cuptor, nu?»

A minţit că el a încercat să se scuze apoi. A luat legătura cu ea, în urmă cu mai mulţi ani, pentru a o confrunta legat de minciunile ei şi ea a refuzat să vorbească despre asta cu el”, a povestit Winona Ryder într-un interviu acordat pentru Sunday Times.

ADVERTISEMENT

Aceste afirmații sunt 100% false. A mințit în urmă cu un deceniu, când a vorbit cu presa, minte și acum cu nerușinare. Vom demonstra că tot ce spune este cât se poate de fals”, a reacționat reprezentantul actorului.

ADVERTISEMENT