Life

Mellina de la Survivor România, întrebare indecentă din partea unui fan. Ce răspuns i-a dat fosta concurentă

Mellina de la Survivor România a primit o întrebare indecentă din partea unui fan. Iată ce răspuns i-a dat fosta concurentă!
05.06.2021 | 14:51
Mellina de la Survivor Romania intrebare indecenta din partea unui fan Ce raspuns ia dat fosta concurenta
Mellina de la Survivor România, întrebare indecentă din partea unui fan. Ce răspuns i-a dat fosta concurentă. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mellina de la Survivor România a primit o întrebare neașteptată din partea unui fan, și anume dacă așteaptă un copil cu Musty, fostul ei coechipier.

Cântăreața s-a înțeles bine cu toți colegii din echipa Războinicilor, însă relația dintre ea și Musty este una foarte specială, cei doi ținând și acum legătura.

ADVERTISEMENT

Atât Mellina, cât și Musty au confirmat că între ei este o relație de prietenie și nimic mai mult. Fratele lui Kamara a spus, imediat după eliminare, că o iubește ca pe o soră pe Mellina.

Mellina, întrebare indecentă din partea unui fan

Musty și Mellina s-au apropiat foarte mult unul de celălalt atunci când erau concurenți la Survivor România, dar și acum, după ce au fost eliminați.

ADVERTISEMENT

Fanii s-au întrebat de multe ori dacă cei doi au o legătură amoroasă, însă amândoi au negat acest lucru.

Deși au spus că sunt doar prieteni foarte buni, unii dintre internauți încă o „suspectează” pe cântăreață că formează un cuplu cu fratele lui Kamara.

ADVERTISEMENT

Un internaut a întrebat-o pe Instagram dacă este însărcinată cu Musty, iar Mellina nu s-a abținut și a făcut mesajul public pe story.

Persoana respectivă a observat o schimbare în greutatea artistei și a vrut să știe dacă nu cumva așteaptă un copil.

ADVERTISEMENT

„Te-a lăsat Musty gravidă? De ai pus fălcile alea așa în scurt timp?”, a fost întrebarea primită de Mellina.

Fosta Războinică s-a amuzat pe seama mesajului și l-a postat pe InstaStory. „Mai primesc din când în când și mesaje inteligente de genul…”, a scris vedeta ca răspuns.

Mellina de la Survivor România
Mellina de la Survivor România, întrebare neașteptată de la un fan. Sursa foto: Instagram

Mellina, surpriză uriașă pentru fani

Mellina a pregătit o surpriză de proporții pentru fanii ei. Artista va lansa o piesă pe care a compus-o încă de când era concurentă la Survivor România.

Melodia se numește „Mama Joana”, iar din videoclip fac parte mai mulți foști concurenți din echipa Războinicilor.

Mellina a trecut peste toate neînțelegerile cu foștii colegi și a decis să-i includă în videoclipul ei. Nu vor apărea toți, întrucât cinci dintre ei încă se află în Republica Dominicană.

„Furnicuțelor, fanii războinici, să știți că luni o să filmăm clip la noul meu single, în care o să apară aproape toți războinicii, că o parte din ei sunt încă în junglă.

O să filmăm clip la o piesă care se numește Mama Joana, pe care am compus-o fix acolo, pe insula războinicilor.

Le-am promis colegilor mei de la războinici că o să facem așa o întâlnire în clip și lăsăm toate supărările în spate și…rămânem oameni, ne simțim bine și ne dăm seama că această experiență ne-a hrănit pe toți de acolo de la războinici”, a anunțat Mellina pe Instagram.

ADVERTISEMENT