ADVERTISEMENT
News

Membru CNA, acuze dure la adresa TVR-ului după show-ul de Revelion. „Grotesc”

Autor: Alexandru Năstase | 02.01.2021 | 20:43
Membru CNA, acuze dure la adresa TVR-ului după show-ul de Revelion. „Grotesc”
Mugur Mihaescu, membrul grupului umoristic Vacanta Mare a realizat show-ul de Revelion de la TVR. Sursa foto - hepta.ro

Un membru CNA a lansat mai multe acuze dure la adresa TVR-ului după show-ul de Revelion. Dorina Rusu lucrează în Consiliul Național al Audiovizualului și s-a autosesizat după „spectacolul grotesc” oferit de tgeleviziunea publică în noaptea dintre ani.

ADVERTISEMENT

Aceasta a pus tunurile pe TVR și spune că postul național nu a făcut altceva decât să instige la nerespectarea regulilor de protecție anti-coronavirus.

„În noaptea de Revelion, televiziunea publică publică a dat un spectacol grotesc, care a încălcat nu numai legile bunului-gust şi pe cele ale bunului-simţ, ci şi legislaţia audiovizualului”, a mai zis Dorina Rusu.

ADVERTISEMENT

Membru CNA, acuze dure la adresa TVR-ului după show-ul postului public difuzat de Revelion

A făcut acest lucru într-un comunicat difuzat la puține momente după ce televiziunea națională a ales să transmită în noaptea de Anul Nou emisiunea „Revelion la mine acas’”.

Aceasta a fost filmată chiar în barul deținut de Mugur Mihăescu în Centrul Vechi. Printre invitați s-a numărat și Dan Bittman.

ADVERTISEMENT

Solistul trupei Holograf a ieșit în evidență în această toamnă atunci când a acuzat autoritățile că au „scos din burtă” numărul de victime provocate de Covid-19.

Mai mult de atât, Dorina Rusu susține că, în emisiunea TVR, „nu este vorba doar despre nişte glume proaste la adresa autorităţilor care gestionează criza generată de pandemie, ci despre faptul că televiziunea publică, într-un moment din an în care foarte mulţi oameni se uită la televizor, ia în derâdere regulile de protecţie anti-coronavirus, ba chiar instigă la nerespectarea lor”.

ADVERTISEMENT

„Într-o perioadă atât de complicată cum este cea generată de pandemie, televiziunile şi posturile de radio trebuie să-şi înţeleagă nu numai libertăţile, ci şi responsabilităţile, iar televiziunea publică este cu atât mai datoare la responsabilitate cu cât este finanţată din bani publici.

Dar acesta a fost încă unul dintre momentele deloc rare, din păcate, în care TVR şi-a abandonat misiunea publică”, mai spune Dorina Rusu.

ADVERTISEMENT

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!