Sport

Meme Stoica, surprins de ce se întâmplă la Dinamo: “A plecat de la retrogradare”

Meme Stoica este surprins de evoluțiile celor de la Dinamo. Managerul de la FCSB nu se aștepta ca echipa nou promovată să o învingă pe Voluntari.
20.08.2023 | 12:12
Meme Stoica surprins de ce se intampla la Dinamo A plecat de la retrogradare
Meme Stoica este surprins de evoluțiile celor de la Dinamo. Managerul de la FCSB nu se aștepta ca echipa nou promovată să o învingă pe Voluntari.
ADVERTISEMENT

Dinamo a câștigat al doilea meci în Superliga. Echipa antrenată de Burcă a învins-o pe Voluntari în deplasare, scor 3-2. Dinamoviștii au realizat această reușită în fața unei echipe aflată în plină formă și care ocupa primele poziții în primul eșalon. După această realizare, Meme Stoica s-a arătat surprins de perfomanța lui Dinamo.

Meme Stoica: “Dinamo surprinde, nu are mare calitate”

În ciuda echipei făcute la Dinamo, cu jucători aduși din ligile inferioare ale Europei și liberi de contract, formația lui Burcă începe să facă rezultate pozitive în Superliga. După meciul câștigat cu Voluntari, Meme Stoica s-a arătat surprins de triumful dinamoviștilor.

ADVERTISEMENT

Managerul de la FCSB crede că Dinamo nu are calitate de primul eșalon, însă a reușit să ia cele 3 puncte în fața unei echipe greu de învins. Stoica a adus aminte și de unii jucători care fac diferența, dar și de faptul că toată lumea credea că la Dinamo nu se poate fără Ghezali. Totodată, Meme a susține că toată opera îi aparține lui Ovidiu Burcă.

“Dinamo surprinde, nu are mare calitate, dar are un antrenor care surprinde. A venit cu Bena în fața apărării. Nu e ușor să bați la Voluntari. La Dinamo e o emulație. A plecat de la retrogradare și de la faptul că suporterii au fost implicați.

ADVERTISEMENT

Au adus jucători din Liga 3, de Politic nu a auzit nimeni. Gregorio a venit din Liga 3. Toată lumea zicea că nu se poate fără Ghezali. Uite că se poate. Factorul fizic e conectat cu cel mental. Când ai stadionul plin, contează”, a declarat Meme Stoica, potrivit Orange Sport.

Dinamo, epuizată după triumful cu FC Voluntari

După meci, Ovidiu Burcă a oferit câteva declarații. Antrenorul lui Dinamo este mulțumit de reușita elevilor săi și susține că jucătorii au arătat ce înseamnă echipa din Ștefan cel Mare. Totodată, tehnicianul a mărturisit că meciul a fost trăit la maxim de Dinamo, iar după victoria cu Voluntari, echipa este epuizată.

ADVERTISEMENT

“Au fost nişte momente complicate. Una peste alta, cu ce trebuie să rămânem este acest spirit, am arătat şi anul trecut, asta înseamnă Dinamo. Să nu renunţi niciodată! Pentru forţa mentală vreau să le mulţumesc băieţilor. Suntem pe drumul cel bun.

Trebuie să avem răbdare cu jucătorii noi. Am trăit momentele cu VAR la maxim, au fost aşteptări lungi, suntem bucuroşi că VAR-ul a existat azi. A fost un meci superb pentru suporteri, epuizant pentru noi. Am crezut cu tărie, suntem implicaţi şi pasionaţi”, a spus Ovidiu Burcă la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă: “Vrem să jucăm pe Arena Națională”

Înaintea meciului cu Petrolul din etapa cu numărul 7, Ovidiu Burcă este încrezător că va fi un meci special pentru suporteri. Totodată, antrenorul lui Dinamo susține că vrea ca meciul să fie disputat pe Arena Națională, acolo unde crede că vor fi prezenți peste 30.000 de dinamoviști.

“Am adus jucători și credem în ei, am văzut ceva în ei. Încercăm să-i dezvoltăm, să le punem în valoare calitățile. E nevoie de puțin timp pentru a se exprima la adevăratul lor potențial. Sunt jucători care au reale calități, credem în ei. La început, lucrurile sunt complicate legat de adaptarea lor, dar trebuie să avem răbdare.

Noi ne dorim foarte tare să jucăm pe Arena Națională. Atunci când avem un gazon de calitate și calitatea jocului nostru crește. Eu cred că va fi multă lume. Nu mă avânt să dau o cifră, dar eu cred că vom avea 30.000 de dinamoviști în tribună”, a declarat Burcă.


  • 2,46 este cota oferită de WIN2 pentru pronosticul „1 solist” la meciul Dinamo – Petrolul 

ADVERTISEMENT