News

Meniul de nuntă în 2024. Câți bani trebuie să plătească viitorii miri pentru organizarea nunților

Cât costă meniul de nuntă în 2024. Care sunt cele mai căutate locații pentru organizarea nunților, ce preferă viitorii miri
27.01.2024 | 14:31
Meniul de nunta in 2024 Cati bani trebuie sa plateasca viitorii miri pentru organizarea nuntilor
Meniul de nuntă în 2024. Foto Unsplash
ADVERTISEMENT

Meniul de nuntă în 2024. Deși este un eveniment așteptat cu nerăbdare de viitorii miri, organizarea unei nunți poate să vină cu anumiți factori de stres, începând de la găsirea locației perfecte până la rochia sau costumul de vis.

Cât a ajuns să coste meniul de nuntă în 2024

În 2024, tendințele s-au schimbat, iar prețurile au crescut, așa cum era de așteptat. O arată Târgul de Nunți organizat, recent, la Palatul Parlamentului, unde sunt așteptați expozanți din întreaga țară.

ADVERTISEMENT

Viitorii miri au oportunitatea de a găsi aici tot ceea ce este necesar pentru organizarea evenimentului visat. Fie că vorbim de rochii de mireasă, costume de mire, locația perfectă sau alte tipuri de servicii, cuplurile pot alege dintr-o gamă variată.

Președintele Asociației Furnizorilor din Industria Nunților (AFIN) a dezvăluit care sunt cele mai căutate locații pentru organizarea nunților în 2024. „Se caută locaţii în aer liber, se caută locaţii pe malul mării, lângă o pădure şi se caută idei originale.

ADVERTISEMENT

Ar putea să surprindă modul mai natural de a organiza nunţile, de la aranjamentele florale, la ţinute, la aranjamentele de masă, de scaune”, a transmis Alin Caraman, președintele AFIN, pentru Observator.

În ceea ce privește costul unui meniu de nuntă în 2024, acesta este cuprins între 100 și 150 de euro pentru fiecare invitat, potrivit președintelui AFIN. Și pentru achiziționarea hainelor, mirii vor scoate mai mulți bani din buzunare.

ADVERTISEMENT

Ce rochii preferă miresele în acest an

Pentru rochia de mireasă și costumul de ginere, prețurile pornesc de la 2.000 de euro. Dacă vorbim de tendințe în materie de vestimentație pentru o nuntă, observăm că și la acest capitol situația este diferită față de anii trecuți.

De exemplu, multe mirese renunță la rochia clasică albă în detrimentul celor colorate. Printre preferințe se numără rochia roz pal, verde, roșie sau chiar neagră. Totodată, candybarul nu mai este la fel de căutat ca în alți ani.

ADVERTISEMENT

“Se poartă iarăşi cannoli bar, se poartă foarte, foarte mult tart bar. Unii clienţi vor să înlocuiască candybar-ul cu bar de îngheţată. Îşi doresc un cheese bar, de brânzeturi cu fructe sau cold cuts”, a dezvăluit Cristina Horotan, wedding planner, pentru sursa menționată.

 

ADVERTISEMENT