Sport

Mesaj direct al lui Dragomir. „Bă, spuneți-i Meme-ului să nu se pună cu ei”

Dumitru Dragomir a avut un mesaj direct pentru Mihai Stoica, pe care l-a contrat, transmițându-i să nu se pună cu mulțimea.
14.09.2023 | 20:22
Mesaj direct al lui Dragomir Ba spunetii Memeului sa nu se puna cu ei
Mesaj direct al lui Dragomir. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a comentat la „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” reacția pe care a avut-o Mihai Stoica la adresa fanilor de la „Uniți Sub Tricolor” după România-Kosovo, scor 2-0.

Mesaj direct al lui Dumitru Dragomir pentru Mihai Stoica

Dumitru Dragomir a avut un mesaj direct pentru Mihai Stoica, în care a comentat reacția dură pe care managerul general al FCSB-ului a avut-o la adresa ultrașilor naționalei României, la finalul meciului cu Kosovo.

ADVERTISEMENT

„Cu mulțimile nu te pui, Meme-ule! Ce să spun eu, să lase mulțimile în pace, că ăștia aduc bani la echipă, pentru că ei plătesc biletele. Tatuații ăștia plătesc biletele!

„Că măsurile de ordine trebuie să fie mai drastice, asta este cu totul altceva”, a mai spus Dumitru Dragomir, la emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Mihai Stoica despre ultrașii naționalei

Mihai Stoica a reacționat dur la adresa ultrașilor de la „Uniți Sub Tricolor”, despre care a spus că trebuie interziși pe viață de pe stadioanele din România: „Nu e cauza ta conflictul dintre Serbia și Kosovo!

Guvernul României s-a pronunțat, nu e recunoscut statul Kosovo. Ce treabă ai tu să vii la meci, să te implici într-un conflict care nu e al tău. Dar ce a zis omul, are tatuaje, se vede la televizor, mai întrerupe și meciul”.

ADVERTISEMENT

„Pentru unul ca ăsta, nu joci următorul meci pe teren propriu. Inventivi sunt, au cum să bage bannerele, dar nu e în regulă. Sunt ușor de identificat, nu e mare lucru, după care îi interzici pe viață pe orice stadion din România.

Ți-e greu să-i identifici? Uite cât de clar se văd pe poza asta, plus că ei se știu, sunt aceleași personaje cam mereu”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport, la finalul meciului dintre România și Kosovo.

ADVERTISEMENT

Confruntarea dintre România și Kosovo a fost întreruptă timp de 50 de minute după ce suporterii de la „Uniți Sub Tricolor” au afișat un banner, pe care scria „Kosovo este Serbia!”.

Emisiunea tip pod-cast, MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:15, după FANATIK SUPERLIGA. Fiecare ediție se vede LIVE pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare miercuri, emisiunea va rula ÎN PREMIERĂ  pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

Mitica Dragomir IL CONTREAZA pe Meme Stoica!

ADVERTISEMENT