News

Mesaj Ro-Alert după dispariția unei fete de 12 ani, în Rădăuți. Când a fost văzută ultima dată

O minoră de 12 ani, din județul Suceava, este de negăsit. Polițiștii apelează la ajutorul oamenilor, pentru a o găsi pe Selena.
15.08.2023 | 17:09
Mesaj RoAlert dupa disparitia unei fete de 12 ani in Radauti Cand a fost vazuta ultima data
Mesaj Ro-Alert după dispariția unei fete de 12 ani, în Rădăuți. colaj Fanatik/ sursa foto: Facebook/Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Mesaj Ro-Alert după dispariția unei fete de 12 ani, în municipiul Rădăuți, din județul Suceava. Numele minorei este DREHLUTA SELENA, iar ultima dată a fost văzută luni, 14 august. Potrivit familiei, fetița a plecat de acasă și nu a mai revenit.

Mesaj Ro-Alert după dispariția unei fete de 12 ani, în Rădăuți

Speriați, părinții minorei au apelat la ajutorul polițiștilor pentru a o găsi pe fată. Astfel, autoritățile au decis să fie trimis un mesaj RO-Alert, în speranța că minora va fi identificată cât mai repede.

ADVERTISEMENT

„Minora DREHLUTA SELENA a plecat în data de 14.08.2023 de la domiciliu sau din municipiul Rădăuți, județul Suceava”, au informat oamenii legii, potrivit mesajului RO-Alert.

Selena are 1,65 înălțime, 51 de kilograme și constituție atletică. Are păr brunet lung până la umeri și ten deschis, potrivit polițiștilor. Atunci când a fost văzută ultima oară, purta blugi de culoare albastră, o bluză neagră cu inscripția Nike și adidași albi.

ADVERTISEMENT

„Orice date sau informații vor fi transmise celei mai apropiate unități de poliție sau prin SNUAU 112”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, cu privire la dispariția fetei.

Un copil de 3 ani dat dispărut, găsit mort în Dunăre

O tragedie a avut loc luni, 14 august, în localitatea Mahmudia din județul Tulcea. Un copil de 3 ani a fost găsit mort în Dunăre. Micuțul fusese dat dispărut, în urmă cu o zi, de către familie.

ADVERTISEMENT

Băiețelul era de negăsit de duminică, atunci când a dispărut în timp ce se afla la magazin cu tatăl lui. Nimeni cu își explică cum s-a putut produce o asemenea tragedie. Se pare că într-o clipă de neatenție, copilul ar fi plecat de lângă bărbat.

”În urma sesizării, a fost constituită o echipă operativă cu lucrători ai Serviciului de Investigaţii Criminale, Secţia 1 Poliţie Rurală Tulcea şi Postul de Poliţie Mahmudia. Au efectuat activităţi de căutare, în vederea găsirii minorului, cu sprijinul salvatorilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU)”, au transmis polițiștii.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, în cursul după-amiezii de luni, trupul băiețelului de trei ani a fost găsit pe brațul Sfântul Gheorghe al Dunării. El se afla la circa 30 de metri față de locul în care a fost văzut ultima dată.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: