ADVERTISEMENT
Life

Mesaje de Florii. Cele mai frumoase urări cu care îți vei impresiona oamenii dragi

Autor: Cerasela Stafie | 24.04.2021 | 18:04
Mesaje de Florii. Cele mai frumoase urări cu care îți vei impresiona oamenii dragi
Mesaje de Florii. Cele mai frumoase urări cu care îți vei impresiona oamenii dragi

Mesaje de Florii. FANATIK îți prezintă cele mai frumoase urări cu care îți vei impresiona oamenii dragi și le vei aduce o bucurie cu ocazia onomasticii.

ADVERTISEMENT

Duminica Floriilor este sărbătoarea care marchează intrarea lui Iisus în Ierusalim și vestește Paștele. Anual, aceasta se celebrează cu o săptămână înainte de Învierea Domnului.

Aproximativ un milion și jumătate de români își sărbătoresc onomastica în această zi. Dacă îți lipsește inspirația sau pur și simplu vrei să câștigi admirația unui om, îți prezentăm câteva idei de mesaje cu care nu vei da greș.

Mesaje de Florii. Cele mai frumoase urări cu care îți vei impresiona oamenii dragi

Cărarea vieţii tale să fie presărată cu flori: ghioceii să îţi păstreze sufletul tânăr şi pur, trandafirii să-ți aducă iubire, iar margaretele să-ți amintească mereu să zâmbeşti. La mulți ani!

ADVERTISEMENT

Pentru că reprezinți pe lumea asta gingășia și puritatea unui ghiocel, frumusețea unei orhidei și parfumul unui trandafir, îți urez o zi viață ca tine. La mulți ani!

Trandafirii pe care i-ai strâns în cununa vieții tale, să-ți împletească un buchet al fericirii! Să ai parte de dragoste și sănătate, banii să nu îți lipsească și toate dorințele să ți se împlinească!

Cele mai sincere urări, pentru cea mai frumoasă floare! Îți doresc să luminezi fiecare încăpere în care intri, să aduci mereu un zâmbet pe chipurile celor pe care-i iubești, iubirea să-ți înmugurească, iar norocul să nu te părăsească!

ADVERTISEMENT

Cu ocazia acestei zile, îți trimit multe urări de bine și gânduri bune! Să ai parte de sănătate, dragoste, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor! Dumnezeu să îți călăuzească pașii în fiecare clipă a vieții tale.

Drumul vieții tale să fie presărat cu flori, frumoase ca tine. Viața să-ți fie înmiresmată, iar gândurile luminate. La fiecare pas să simți căldura iubirii și sprijinul norocului. La mulți ani sănătoși!

ADVERTISEMENT

De această mare sărbătoare, căldura primaverii să-ți ocrotească sufletul, iar frumusețea florilor să te învăluie în raze de soare. Dragostea să nu-ți lipsească, iar norocul să te călăuzească. La multi ani colorați!

Toate pe lume sunt schimbătoare, dar ghioceii apar pe fiecare primăvară, iar florile ne colorează viețile. Așa și tu, esti pata de culoare, lumina și prospețimea unei zi cu soare. Fie ca fiecare clipă din viața asta să-ți amintească să zâmbești, iar norocul să te însoțească pretutindeni!

ADVERTISEMENT

Să înveți de la fiecare floare să iubești, să îmbrățișezi tandreța, să luminezi fiecare încăpere. Să lași oamenii să te admire și să le înmiresmezi existența. Ești o floare, iar florile sunt menite să facă lumea mai frumoasă. La mulți ani!

La mulți ani cu ocazia zilei numelui tău! Pentru că este o zi de mare sărbătoare creștinească, tot ce-L rog pe Dumnezeu e să ne ocrotească familiile și pe oamenii dragi, oriunde s-ar afla, să binecuvânteze aceste timpuri și lumea în care trăim. Să avem putere să trecem peste toate și să ne bucurăm de sănătate.

Mesaje de Florii. O zi frumoasă, pentru oameni frumoși! Să aveți parte de frumusețea orhideelor, de pasiunea trandafirilor, de sinceritatea ghioceilor și delicatețea gladiolelor. Fiecare clipă să fie luminată de raze de soare și înmiresmată de primăvară. La mulți ani!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!