Life

Mesaje de Florii. Cele mai frumoase urări cu care îți vei impresiona oamenii dragi

24.04.2021 | 18:04
Mesaje de Florii Cele mai frumoase urari cu care iti vei impresiona oamenii dragi
Mesaje de Florii. Cele mai frumoase urări cu care îți vei impresiona oamenii dragi
ADVERTISEMENT

Mesaje de Florii. FANATIK îți prezintă cele mai frumoase urări cu care îți vei impresiona oamenii dragi și le vei aduce o bucurie cu ocazia onomasticii.

Duminica Floriilor este sărbătoarea care marchează intrarea lui Iisus în Ierusalim și vestește Paștele. Anual, aceasta se celebrează cu o săptămână înainte de Învierea Domnului.

ADVERTISEMENT

Aproximativ un milion și jumătate de români își sărbătoresc onomastica în această zi. Dacă îți lipsește inspirația sau pur și simplu vrei să câștigi admirația unui om, îți prezentăm câteva idei de mesaje cu care nu vei da greș.

Mesaje de Florii. Cele mai frumoase urări cu care îți vei impresiona oamenii dragi

Cărarea vieţii tale să fie presărată cu flori: ghioceii să îţi păstreze sufletul tânăr şi pur, trandafirii să-ți aducă iubire, iar margaretele să-ți amintească mereu să zâmbeşti. La mulți ani!

ADVERTISEMENT

Pentru că reprezinți pe lumea asta gingășia și puritatea unui ghiocel, frumusețea unei orhidei și parfumul unui trandafir, îți urez o zi viață ca tine. La mulți ani!

Trandafirii pe care i-ai strâns în cununa vieții tale, să-ți împletească un buchet al fericirii! Să ai parte de dragoste și sănătate, banii să nu îți lipsească și toate dorințele să ți se împlinească!

ADVERTISEMENT

Cele mai sincere urări, pentru cea mai frumoasă floare! Îți doresc să luminezi fiecare încăpere în care intri, să aduci mereu un zâmbet pe chipurile celor pe care-i iubești, iubirea să-ți înmugurească, iar norocul să nu te părăsească!

Cu ocazia acestei zile, îți trimit multe urări de bine și gânduri bune! Să ai parte de sănătate, dragoste, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor! Dumnezeu să îți călăuzească pașii în fiecare clipă a vieții tale.

ADVERTISEMENT

Drumul vieții tale să fie presărat cu flori, frumoase ca tine. Viața să-ți fie înmiresmată, iar gândurile luminate. La fiecare pas să simți căldura iubirii și sprijinul norocului. La mulți ani sănătoși!

De această mare sărbătoare, căldura primaverii să-ți ocrotească sufletul, iar frumusețea florilor să te învăluie în raze de soare. Dragostea să nu-ți lipsească, iar norocul să te călăuzească. La multi ani colorați!

Toate pe lume sunt schimbătoare, dar ghioceii apar pe fiecare primăvară, iar florile ne colorează viețile. Așa și tu, esti pata de culoare, lumina și prospețimea unei zi cu soare. Fie ca fiecare clipă din viața asta să-ți amintească să zâmbești, iar norocul să te însoțească pretutindeni!

Să înveți de la fiecare floare să iubești, să îmbrățișezi tandreța, să luminezi fiecare încăpere. Să lași oamenii să te admire și să le înmiresmezi existența. Ești o floare, iar florile sunt menite să facă lumea mai frumoasă. La mulți ani!

La mulți ani cu ocazia zilei numelui tău! Pentru că este o zi de mare sărbătoare creștinească, tot ce-L rog pe Dumnezeu e să ne ocrotească familiile și pe oamenii dragi, oriunde s-ar afla, să binecuvânteze aceste timpuri și lumea în care trăim. Să avem putere să trecem peste toate și să ne bucurăm de sănătate.

Mesaje de Florii. O zi frumoasă, pentru oameni frumoși! Să aveți parte de frumusețea orhideelor, de pasiunea trandafirilor, de sinceritatea ghioceilor și delicatețea gladiolelor. Fiecare clipă să fie luminată de raze de soare și înmiresmată de primăvară. La mulți ani!

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate...
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate de județ a fost deja potop
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară...
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu...
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur: „Femeia să fie dedicată, să gătească...”