Life

Mesaje de Paşte 2022. Urări deosebite pentru familie, prieteni și colegi

Mesaje de Paşte 2022. Cu ocazia sfintelor sărbători de Paște, trebuie să le arătăm tuturor persoanelor din viața noastră că ne gândim la ele, indiferent că este vorba despre cei dragi, prieteni sau colegi.
23.04.2022 | 10:27
Mesaje de Paste 2022 Urari deosebite pentru familie prieteni si colegi
Cele mai frumoase mesaje de Paşte şi urări de Învierea Domnului pentru familie, rude, prieteni, colegi de muncă sau de şcoală.
ADVERTISEMENT

Sărbătoarea Învierii este una în care trebuie să ne aducem familia aproape și să le arătăm celor dragi ce înseamnă pentru noi. Cel mai simplu lucru prin care putem face asta, e prin intermediul unor mesaje de Paşte frumoase.

Mesaje deosebite de Paște 2022 pentru familie

Totuși, oricât ne-am dori, poate de sărbători nu reușim să strângem toată familia laolaltă. Sunt rude care pot fi plecate inclusiv în alte țări, dar acest lucru nu ar trebui să ne împiedice să le arătăm iubirea noastră.

ADVERTISEMENT

Astfel, un mesaj trimis pe rețelele de socializare poate să le facă ziua mai bună. Cuvintele spuse din inimă ajung mereu la destinatar, chiar dacă suntem departe și putem comunica doar online.

Trebuie să ne amintim de membri familiei noastre în ziua de Paște și să le urăm toate cele bune, odată cu Învierea Domnului.

ADVERTISEMENT

Iată ce mesaje de Paște poți să transmiți în 2022, fie că este vorba despre unele virtuale sau unele spuse față în față, la masa de Înviere:

„Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!”.

ADVERTISEMENT

„Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!”.

Urări de Paște pentru prieteni

De sfintele sărbători nu trebuie să îi uităm nici pe prietenii noștri, persoane dragi nouă și care ne-au fost aproape în momentele cele mai grele.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să îi uităm nici pe ei în această zi mare și ar fi un gest frumos să le trimitem cele mai frumoase mesaje de Paște 2022.

Cum ziua de Paște este despre Lumină și reînvierea speranței, urările de Paște pentru prieteni trebuie să se axeze pe acest aspect. Iată câteva exemple de mesaje de Paște pe care să le transmiți în 2022 pentru a-ți arăta simpatia:

„Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!”.

„Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!”.

„Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!”.

„E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit”.

Mesaje de Paște 2022 pentru colegi

Colegii de la muncă sunt persoanele cu care ne petrecem mare parte a timpului, așa că de Paște nu putem să îi uităm nici pe aceștia.

Este necesar să le transmitem cele mai frumoase mesaje de Paște în 2022, pentru a le face ziua mai bună și a le arăta că ne-am gândit la ei.

”Învierea Domnului să-ţi umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire! Hristos a înviat!”.

”Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paște Fericit alături de cei dragi!”.

Poți trimite chiar și urări mai haioase, cum ar fi aceasta:

„Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!”.

”Iepuroiul nu mai vine, că nu prea se simte bine. A aflat din Parlament că e criză în buget. Aşa că s-a îmbătat ca să nu fie crizat! PAȘTE FERICIT!”

Iepurașul de Paște
Mesaje de Paşte 2022. Urări legate de Iepurașul de Paște. Foto: Pixabay

 

De asemenea, se pot trimite şi mesaje mai ample, precum cele de mai jos.

”Învierea Domnului să vă aducă armonie în casă şi în gând, împăcare şi regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat!”.

”E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit. Hristos a înviat!”.

”Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă şi un răspuns la fiecare întrebare! Paște fericit alături de cei dragi!”

ADVERTISEMENT