Sport

Mesaje războinice afișate la meciul FCU Craiova 1948 – CFR Cluj! Fanii au provocat întreruperea partidei. Foto

Fanii celor de la FC U Craiova 1948 au afișat mesaje prin care și-au comunicat poziția în ceea ce privește o posibilă fuziune cu echipa rivală patronată de Mihai Rotaru.
17.02.2024 | 22:29
Mesaje razboinice afisate la meciul FCU Craiova 1948  CFR Cluj Fanii au provocat intreruperea partidei Foto
Mesajele afișate de suporterii celor de la FC U Craiova 1948 la meciul cu CFR Cluj. Foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

FCU Craiova a început prost meciul cu CFR Cluj. Oltenii au primit gol în minutul 13, după reușita lui El Kaddouri. Imediat, fanii olteni s-au enervat și au aprins torțe, situație ce a dus la întreruperea partidei pentru două minute.

Mesaje războinice afișate la meciul cu FCU Craiova 1948 – CFR Cluj

Suporterii celor de la FC U Craiova 1948 aflați la peluză au afișat și mesaje cu trimitere la posibilitatea fuziunii dintre echipa patronată de Adrian Mititelu și cea a lui Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Mesajele ultrașilor au fost unele radicale: vor să mențină marea rivalitate cu cealaltă echipă din Craiova. “De-o fi una, de-or fi două / Ce e scris s-a scris de noi / Cu Știința trecem prin toate / Nu vrem pace, vrem război”, au scris fanii pe bannerele afișate la meciul cu CFR Cluj.

FCU Craiova-CFR Cluj
Fanii celor de la FCU Craiova au provocat întreruperea meciului cu CFR Cluj după ce au aprins torțe. Foto: Fanatik

Olguța Vasilescu vrea marea împăcare dintre Mihai Rotaru și Adrian Mititelu

Varianta unei fuziuni dintre cele două echipe din Craiova a fost adusă în discuție de către primarul Olguța Vasilescu. Invitată într-o emisiune, Olguța Vasilescu și-a exprimat dorința ca la Craiova să fie o singură echipă.

ADVERTISEMENT

“Eu mi-aș dori foarte mult să fie o singură echipă la Craiova. Vă spun foarte sincer, dar asperitățile sunt încă…. Mai e de lucrat la un astfel de proiect. Dar e păcat să avem două echipe în Liga 1, bunicele amândouă, când am putea să avem una foarte bună cu care să ne batem la titlu în fiecare an.

Eu mi-aș fi dorit să fie o echipă. Continuatoarea palmaresului, care să atragă suporteri la stadion. Bine, să știți că sunt foarte mulți… Universitatea Craiova este pe locul doi în România ca și număr de spectatori plătitori de bilete la fiecare meci. Deci, n-avem a ne plânge, ca să spun așa.

ADVERTISEMENT

Cred că din punct de vedere al cetățeanului sunt mulți care rezonează cu mine când spun asta. Sigur că ar fi mult mai frumos să nu existe această tensiune de fiecare dată când joacă Craiovele“, a declarat Lia Olguța Vasilescu, la Digi 24.

Facțiuni precum Praetoria, Ultras Craiova, Capilati și Legione București, care au renunțat să mai susțină echipa FC U Craiova după ce Adrian Mititelu a pierdut palmaresul de dinainte de 1 februarie 1991, și-au exprimat dorința de a avea o singură echipă la Craiova.

ADVERTISEMENT

”O singură echipă: Știința Unită”, ”O singură echipă. Să fie ca înainte”, ”După război vine pace” sau ”De dragul vremurilor uitate, vrem normalitate. Unitate” au fost mesajele scrise recent de suporteri prin oraș.

ADVERTISEMENT
Tags: