Life

Mesajul astrelor pentru zodii, 22 octombrie 2023. Veste bună pentru Berbec, Leul dă lovitura

Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 22 octombrie 2023. Berbecul scapă de niște griji care l-au tot măcinat, iar Leul poate da lovitura.
22.10.2023 | 06:00
Mesajul astrelor pentru zodii 22 octombrie 2023 Veste buna pentru Berbec Leul da lovitura
Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 22 octombrie 2023. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Mesajul astrelor pentru Tauri este să petreacă ziua de duminică alături de familie. Fecioarele ar fi bine să evite călătoriile, iar Scorpionul poate să respire ușura, pentru că rezolvă o problemă importantă.

Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 22 octombrie 2023. Racii se simt vinovați

Berbec

Mesajul astrelor pentru tine este să te pregătești pentru o zi mai bună. Scapi în sfârșit de o grijă care te măcina de luni de zile și te simți în sfârșit liber. Profită din plin de aceste momente.

ADVERTISEMENT

Taur

Încearcă să petreci timp cu familia. Mesajul astrelor pentru tine este să te stai cu cei dragi, pentru că pot lua naștere niște idei interesante care te vor ajuta în viitor. Oricum ai fost cam absent în ultima vreme.

Gemeni

O zi perfectă pentru tine și pentru ceea ce îți dorești. Timpul e de partea ta, așa că poți să faci orice. Mesajul astrelor este să te pui pe primul loc și să reiei hobby-uri, ori alte activități care te fac să te simți bine.

ADVERTISEMENT

Rac

Se întâmplă ceva, iar senzația de vinovăție nu îți va da pace la final de săptămână. Simți că puteai să faci ceva, însă ai preferat să păstrezi distanța. Lasă timpul să treacă și o să primești și răspunsul corect.

Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 22 octombrie 2023. Balanța pleacă la drum

Leu

Ai șansa să dai marea lovitură dacă știi în ce direcție să privești. Mesajul astrelor pentru tine este să fii atent la oamenii pe care îi vezi astăzi. O persoană extrem de importantă ți-ar putea deschide niște uși la care visai de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Evită să pleci la drum, duminică, 22 octombrie. Nu ești deloc bine aspectat, așa că riscurile de accidentare sunt destul de mari. Cel mai bine încearcă să stai liniștit duminică, 22 octombrie.

Balanță

Mesajul astrelor pentru tine este să te pregătești, pentru că te așteaptă o călătorie. Vei petrece timp de calitate cu cei dragi și totodată ai șansa să îți reîncarci și bateriile pentru o nouă săptămână.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Rezolvi o problemă importantă care te-a măcinat în ultima vreme. Este ceva legat de viața personală. Poate niște acte pierdute, sau un proces care trebuia să se încheie. Ziua de duminică te găsește liniștit.

Săgetătorul trebuie să stea liniștit

Săgetător

Încearcă să nu te mai agiți pentru că ești predispus în fața unor probleme mari de sănătate. Stresul și oboseala își pot spune cuvântul oricând în cazul tău. Ia o pauză de la ce îți face rău și relaxează-te.

Capricorn

Niște lucruri făcute în trecut care i-au rănit pe alții revin în prim plan. Există karma pentru fiecare, iar tu o să simți acest lucru pe pielea ta. Se anunță o zi destul de tulburătoare pentru tine.

Vărsător

Mesajul astrelor pentru tine este să lași gândurile negre deoparte. Stai cu mintea numai în trecut, iar asta nu îți va aduce niciun beneficiu. Bucură-te și de ce ai, dacă vrei să atragi pozitivitate în viața ta. 

Pești

Vei afla o informație interesantă, vineri, 22 octombrie, depre o persoană dragă. Cel mai bine însă întrebi direct persoana respectivă. S-ar putea ca unele lucruri să fie înțelese într-un mod eronat.

ADVERTISEMENT