Life

Sfatul zilei de vineri, 13 octombrie 2023. Racii trebuie să evite călătoriile, Peștii primesc o a doua șansă

Sfatul zilei de vineri, 13 octombrie 2023. Racii ar fi bine să evite călătoriile la final de săptămână, iar Peștii să se pregătească pentru o a doua șansă.
12.10.2023 | 11:00
Sfatul zilei de vineri 13 octombrie 2023 Racii trebuie sa evite calatoriile Pestii primesc o a doua sansa
Sfatul zilei de vineri, 13 octombrie 2023. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru Gemeni este să stea mai liniștiti vineri, 13 octombrie. Fecioarele ar fi bine să se pregătească pentru o lecție de viață, în timp ce pentru Vărsători, astrele anunță o întâlnire memorabilă.

Sfatul zilei de vineri, 13 octombrie 2023. Taurii au nevoie de ajutor

Berbec

S-ar putea să primești niște bani vineri, de care aveai nevoie acum. Mai mult de atât, o oportunitate importantă pe plan profesional s-ar putea să îți bată la ușă. Mai bine profiți de ea.

ADVERTISEMENT

Taur

Sfatul zilei pentru tine este să lași orgoliul deoparte măcar pentru o zi și să ceri ajutor atunci când ai nevoie. Nu e un capăt de lume dacă îi lași pe alții să îți fie alături, indiferent de situație.

Gemeni

Stresul și epuizarea își cam spun cuvântul în cazul tău la final de săptămână. Ai muncit destul de mult, astfel că a venit momentul să te mai liniștești. Petrece niște timp cu tine pentru că îți va prinde bine.

ADVERTISEMENT

Rac

Evită să călătorești, vineri, 13 octombrie 2023. Sfatul zilei pentru tine este să rămâi acasă, alături de cei dragi. Nu ești bine aspectat de astre, astfel că poți ajunge în situații nu tocmai plăcute.

Sfatul zilei de vineri, 13 octombrie 2023. Balanța se simte singură

Leu

Te urmăresc niște traume din trecut, iar prezentul îți este afectat. Unele lucruri nu mai pot fi însă rezolvate, astfel că ar fi mai bine să te concentrezi pe prezent și pe ce poți să mai faci acum.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O lecție de viață importantă pentru tine. Vei învăța că un comportament greșit poate să alunge oamenii de lângă tine. Mai bine schimbă ceva cât încă mai poți, altfel s-ar putea să te trezești singur.

Balanță

Te simți singur la final de săptămână. Parcă nu mai găsești liniștea pe care o aveai odată alături de ce dragi. Ar fi bine însă să mai vezi și partea plină a paharului, pentru că nu e totul atât de negru.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Sfatul zilei pentru tine este să te pregătești pentru o zi plină de provocări. Toată lumea vrea ceva de la tine vineri, astfel că s-ar putea să te trezești cu niște sarcini suplimentare la locul de muncă.

Capricornul e la răscruce de drumuri

Săgetător

O zi liniștită pentru tine în care ai suficient timp să îți pui ordine în gânduri. Dacă vrei să faci schimbări sau să iei decizii, acum este cel mai potrivit moment pentru așa ceva.

Capricorn

Te simți la răscruce de drumuri și nu știi în ce direcție să mergi. Sfatul zilei pentru tine este să te bazezi pe instinct de această dată și să nu mai dai curs părerilor celor din jur. Nu toți îți vor binele.

Vărsător

O întâlnire memorabilă pentru tine vineri. Aveai nevoie să vezi pe cineva și iată că astrele te vor surprinde într-un mod cât se poate de plăcut. În sfârșit ai de unde să te încarci pozitiv.

Pești

Sfatul zilei pentru tine este să te pregătești pentru o a doua șansă. O persoană din trecutul tău revine, fie că va fi vorba despre planul amoros sau cel profesional. Tu decizi însă dacă vrei să reiei sau nu legătura.

ADVERTISEMENT