Life

Mesajul astrelor pentru zodii, 27 decembrie 2022. Leii încasează bani!

Mesajul astrelor pentru zodii, 27 decembrie 2022. Racii sunt cu bagajele făcute, iar Balanțele au nevoie de o schimbare de decor sau de partener!
27.12.2022 | 07:34
Mesajul astrelor pentru zodii 27 decembrie 2022 Leii incaseaza bani
Mesajul astrelor pentru zodii, 27 decembrie 2022. Sursă foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Taurii și Leii au parte de o sesiune de cumpărături pentru revelion, iar Gemenii acaparează toată atenția celor din jur! Racii se pregătesc de drum!

Mesajul astrelor pentru zodii, 27 decembrie 2022.

Berbec

În ziua de Sfânful Ștefan vă va fi pragul casei trecut de foarte mulți musafiri. Vizita unei rude pe care nu ați mai văzut-o de mult vă va bucura. Faceți planuri de multim moment și pentru noaptea de revelion. O vacanță de câteva zile poate apărea la orizont.

ADVERTISEMENT

Taur

Începe să vă preocupe petrecerea trecerii dintre ani, așa că, posibil să ieșiți la o sesiune de shopping. Resursele financiare vă pot da mici bătăi de cap. Fiți chibzuiți!

Gemeni

A venit momentul să acaparați toată atenția atât de la locul de muncă, cât și din sânul familiei. Veți simți că sunteți cu adevărat valoroși când veți avea pe masă o ofertă de avansare.

ADVERTISEMENT

Rac

Mereu săritor, Racul este acolo la orice oră. Asta l-a ajutat să-și câștige locul în inima celor din jur. Astăzi, în plină zi de sărbătoare vor fi pe drumuri pe la rude, și, pe seară, vă pregătiți de plecare la un prieten sau la cazarea unde veți petrece revelionul.

Leu

Intuitiv și adesea cu un pas înainte, Leul face provizii pentru următorul an. Un drum la cumpărături se anunță pentru acești nativi. Alimente și poate și un mic răsfăț. Încasați și o sumă de bani la care nici nu mai sperați.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ziua Sfântului Ștefan va fi una de poveste pentru acești nativi, asta pentru că, jumătatea lor mai bună le va bate la ușă! Se anunță și ceva bani pentru Fecioare.

Balanță

Balanțele au nevoie de o schimbare în viața lor. Că vorbim de reamenajarea casei sau de un nou partener, nici nu mai contează! Pentru ei pare un nou început care le prinde bine sufletește!

ADVERTISEMENT

Scorpion

Dis de dimineață veți porni la drum ca să nu fiți prinși în aglomerație. Cheltuielile vă tot dau de furcă! Lăsați-o mai moale, aveți un 2023 în față să faceți tot ce v-ați propus!

Săgetător

Propunerea de a vă muta cu cineva sau de a schimba casa va veni la fix, Săgetătorii fiind mereu dornici de ceva nou! Resursele financiare vor fi susținute până în ultima zi din an din partea unei rude! Se poate să primiți și o moștenire neașteptată!

Capricorn

Este momentul să faceți pace cu tot ce s-a întâmplat în 2022, să uitați și să începeți un nou capitol.

Vărsător

V-ați lăsat tulburat de vorbele unui apropiat și asta va afectat și somnul! Faceți pace cu acesta sau, dacă nu se poate, măcar cu voi. Liniștea sufletească trebuie să primeze.

Pești

Pentru Pești astrele au un mesaj aparte: nu vă consumați toate rezervele că să vă puteţi mişca în zilele de după revelion.

ADVERTISEMENT
Tags: