Life

Mesajul care i-a pus pe gânduri pe fanii Ginei Pistol. ”O să te înlocuiască, iar unii vor zice că cea nouă este mai bună decât Gina”. Ce s-a întâmplat, de fapt

Postarea care i-a șocat pe urmăritorii Ginei Pistol. Are legătură cu decizia de a renunța la cariera în televiziune. Despre ce este vorba.
14.08.2023 | 15:19
Mesajul care ia pus pe ganduri pe fanii Ginei Pistol O sa te inlocuiasca iar unii vor zice ca cea noua este mai buna decat Gina Ce sa intamplat de fapt
Postarea care i-a șocat pe urmăritorii Ginei Pistol. Are legătură cu decizia de a renunța la cariera în televiziune. Despre ce este vorba. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mesajul care i-a pus pe gânduri pe fanii Ginei Pistol. “O să te înlocuiască, iar unii vor zice că cea nouă este mai bună decât Gina”. Ce s-a întâmplat, de fapt. Prezentatoarea a decis să se concentreze exclusiv pe familie și creșterea fiicei sale, Josephine.

Postarea care i-a șocat pe urmăritorii Ginei Pistol. Are legătură cu decizia de a renunța la cariera în televiziune. Despre ce este vorba

Postarea care i-a șocat pe urmăritorii Ginei Pistol vine de o persoană care o îndrăgește pe blondină. Are legătură cu decizia de a renunța la cariera în televiziune. În realitate, este vorba de faptul că vedeta nu va mai modera emisiunile Chefi la cuțite și America Express.

ADVERTISEMENT

Decizia a fost luată la începutul anului, blondina precizând că nu vrea să piardă momentele din viața fetiței sale și a lui Smiley. Din păcate, unii oameni cred că moderatoarea a greșit enorm când a făcut acest pas.

O fană i-a dat un sfat prețios, dorindu-și ca vedeta să fie independentă financiar și să nu abandoneze visele pe care le are. Aceasta crede că a acumulat suficientă experiență și că Gina Pistol mai are timp să repare unele greșeli.

ADVERTISEMENT

„Vreau să-ți spun că faci cea mai mare greșeală renunțând să mai apari la emisiunile care te-au făcut îndrăgită. Poate această căsătorie a venit cu condiția ca tu să renunți la televiziune și să te dedici copilului și soțului.

Mare greșeală! Le poți face pe toate dacă vrei. Se spune că ochii care nu se văd se uită. 
Peste un an de stat acasă o să uite lumea de tine, o să te înlocuiască, iar unii or să zică -cea nouă este mai bună decât Gina.

ADVERTISEMENT

În scurt timp o să-ți dai seama că ai greșit, va fi prea târziu. Cât despre copil, totul o să fie bine, poate te vor ajuta părinții, socrii. Dacă nu vei rezolva într-un fel”, este comentariul primit de vedeta de la Antena 1 pe Instagram.

Gina Pistol, dedicată familiei după renunțarea la televiziune

Gina Pistol este dedicată complet familiei după renunțarea la televiziune, fana sa fiind de părere că niciun copil nu merită un asemenea sacrificiu. Aceasta consideră că blondina se pune pe locul doi, chiar trei, și e posibil să rămână acolo definitiv.

ADVERTISEMENT

S-ar putea să vină o vreme când prezentatoarea va realiza că sacrificiul său nu a valorat nimic. În plus, urmăritoarea i-a sugerat să nu-și îndrepte atenția spre alte emisiuni în afară de cele care au consacrat-o pentru că ar putea fi un fiasco.

ADVERTISEMENT