Life

Pavel Bartoș, mesaj clar pentru Smiley și Gina Pistol: “Tocmai asta e frumusețea”

Ce mesaj a transmis Pavel Bartoș lui Smiley și Ginei Pistol. Prezentatorul are un sfat prețios pentru proaspeții căsătoriți.
31.07.2023 | 17:45
Pavel Bartos mesaj clar pentru Smiley si Gina Pistol Tocmai asta e frumusetea
Pavel Bartoș, sfat prețios pentru Smiley și Gina Pistol. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș a transmis un sfat lui Smiley și Ginei Pistol. Prezentatorul de la ”Românii au talent” este prieten de ani buni cu cei doi, care au devenit soț și soție la finalul lunii mai. Astfel, îi așteaptă multe provocări. Iată ce crede Pavel Bartoș!

Ce mesaj are Pavel Bartoș pentru Smiley și Gina Pistol

Pavel Bartoș a fost unul dintre invitații de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Moderatorul și actorul, totodată, s-a simțit foarte bine la eveniment, drept dovadă faptul că a dansat cu fiica sa mijlocie, Rita, pentru prima oară. Dincolo de asta, consideră că bunii săi prieteni au parte de o relație unică.

ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș este de părere că frumusețea vieții o reprezintă tocmai această unicitate a unei relații. I-a îndemnat pe Smiley și pe Gina Pistol să nu uite niciodată să se bucure de toate clipele frumoase care i-au adus împreună. Totodată, prezentatorul îi vede pe artist și pe fosta prezentatoare de la Antena 1 ca fiind suflete pereche.

”Fiecare relație este unică și tocmai asta e frumusețea vieții. Sfaturile mele nu au fost despre cum să se comporte, ci despre a nu uita niciodată să se bucure… de ei, de relația lor, de viață, de toate clipele frumoase care îi leagă.

ADVERTISEMENT

Nici înainte de a deveni tată nu i-am dat sfaturi, ci l-am lăsat să descopere fiecare etapă prin ochii lui. Dar cel mai mult mă bucur pentru că îi consider suflete-pereche, unul pentru celălalt”, a declarat Pavel Bartoș pentru Viva.ro

Cum se înțelege Pavel Bartoș cu Smiley. Cei doi au o prietenie de peste un deceniu

De peste un deceniu Pavel Bartoș formează alături de Smiley una dintre cele mai frumoase perechi de prezentatori din lumea divertismentului. Din 2011, cei doi moderează competiția ”Românii au talent”. Nimeni nu i-a locuit de la început și până în prezent.

ADVERTISEMENT

De pe micile ecrane reiese că Pavel Bartoș și Smiley se înțeleg foarte bine, dar multă lume se întreabă dacă s-au certat vreodată. Pavel Bartoș confirmă aparențele, dar nu neagă faptul că mai sunt momente când au idei diferite și trebuie să și le exprime.

”Nu-mi amintesc să ne fi certat vreodată. Că avem păreri diferite este altceva. Dar, având o relație de respect extraordinară, am știut să facem din prietenia noastră una atât de frumoasă”, a mai precizat Pavel Bartoș pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș are 48 de ani și este originar din Miercurea Ciuc. Din 2003 este căsătorit cu Anca Bartoș, iar alături de aceasta are trei fiice: Eva, Rita și Sofia. În pofida notorietății prezentatorului și actorului, soția și fetițele acestuia stau departe de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT