Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mesajul emoționant primit în direct la Fanatik SuperLiga. „Încerc de 30 de ani să-mi cer scuze. Sunteți un învingător!” Lupu nu a mai rezistat: „Aduceți niște șervețele”

Mesajul emoționant primit de Dănuț Lupu în direct la FANATIK SUPERLIGA l-a făcut să îi dea lacrimile. Un suporter și-a cerut scuze după 30 de ani.
10.04.2024 | 10:53
Mesajul emotionant primit in direct la Fanatik SuperLiga Incerc de 30 de ani sami cer scuze Sunteti un invingator Lupu nu a mai rezistat Aduceti niste servetele
Reacția lui Dănuț Lupu după mesajul emoționant. Sursa Foto: FANATIKK
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu a fost invitat special la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a discutat despre perioada în care a fost la închisoare. Fostul dinamovist a primit un mesaj emoționant și a fost cuprins de lacrimi.

Mesajul emoționant primit în direct la Fanatik SuperLiga. „Încerc de 30 de ani să-mi cer scuze. Sunteți un învingător!” Lupu nu a mai rezistat: „Aduceți niște șervețele”

Un suporter al celor de la U Cluj a transmis un mesaj emoționant în care și-a cerut scuze după 30 de ani față de Dănuț Lupu. Fanul ardelenilor a făcut o glumă pe seama fostului jucător pe vremea când evolua la Dinamo și s-a simțit vinovat.

ADVERTISEMENT

Mesajul a fost citit de Horia Ivanovici în direct la FANATIK SUPERLIGA, iar gazda emisiunii a fost cuprinsă de emoții. La final, Dănuț Lupu l-a iertat pe suporter și i-au dat lacrimile.

“Domnule Horia, dacă puteți să îi transmiteți ceva domnului Lupu, vă rog frumos! S-a întâmplat acum mulți ani, pe vremea când domnul Lupu era fotbalist la Dinamo, iar Dinamo juca la Cluj cu Universitatea.

ADVERTISEMENT

Eu fiind un puști la acel meci, am strigat când veneau spre cabine: ‘Bă, Lupule! Mai furi găini noaptea?’. El m-a auzit, s-a întors spre mine și doar mi-a zâmbit.

Cu siguranță nu își aduce aminte, dar eu tot încerc de vreo 30 de ani să îmi cer cumva scuze. Da, nu exagerez cu nimic”.

ADVERTISEMENT

“Fiecare om se descarcă cum poate”

“O am pe suflet, pentru că nu a fost corect ce am făcut atunci, dar știți cum e la fotbal. De 30 de ani nu știu cum să îmi cer scuze domnului Lupu. Dacă puteți să îi transmiteți, aș fii foarte bucuros.

Domnule Lupu, eu, băiatul de atunci, vă spun doar atât. Capul sus! Din punctul meu de vedere sunteți un învingător. Îmi cer scuze pentru reacția copilului de acum 30 de ani! Cu drag, de la Cluj, Levi”, a fost mesajul suporterului.

ADVERTISEMENT

“Fiecare om se descarcă cum poate. Eu îl iert, pentru că era un copil pe vremea aia. Frumos mesajul”, a spus Dănuț Lupu, cu lacrimi în ochi, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Reacția lui Dănuț Lupu după mesajul emoționant

ADVERTISEMENT
Tags:
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă...
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă ar păţi şi ea ca primele soţii ale milionarului!
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Android 15 va avea o funcție nouă. Anunțul a fost făcut de Google
Android 15 va avea o funcție nouă. Anunțul a fost făcut de Google
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze