Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dănuț Lupu, dezvăluiri șocante. „Mă sunau steliști și rapidiști, nu și dinamoviștii. Mustață a fost la mine, Bocciu m-a căutat să mă ajute!”

După ce a fost eliberat, Dănuț Lupu a făcut câteva dezvăluiri șocante la FANATIK SUPERLIGA. Fostul dinamovist a fost ajutat de steliști și rapidiști.
09.04.2024 | 11:30
Danut Lupu dezvaluiri socante Ma sunau stelisti si rapidisti nu si dinamovistii Mustata a fost la mine Bocciu ma cautat sa ma ajute
Dănuț Lupu, dezvăluiri șocante din închisoare. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Fostul dinamovist a fost invitatul lui Horia Ivanovici la o ediție specială de FANATIK SUPERLIGA. În cadrul emisiunii, Dănuț Lupu s-a destăinuit după cele 6 luni petrecute la pușcărie și a făcut dezvăluiri șocante.

Dănuț Lupu, dezvăluiri șocante. „Mă sunau steliști și rapidiști, nu și dinamoviștii. Mustață a fost la mine, Bocciu m-a căutat să mă ajute!”

La FANATIK SUPERLIGA, Dănuț Lupu a făcut dezvăluiri șocante despre dinamoviști. În perioada în care fostul jucător din Ștefan cel Mare a fost închis, Lupu a fost ajutat de oameni importanți ai galeriilor de la Rapid și FCSB.

ADVERTISEMENT

“Vreau să le mulțumesc avocaților care m-au reprezentat. Știi cum te simți în pușcărie când vezi cum galeria Rapidului, galeria Stelei, prin interpuși, să îți spun: ‘Dacă ai nevoie de ceva, orice, spune-ne!’.

Și Bocciu și Mustață. Gigi Mustață chiar a venit în vizită la un prieten de-al meu și m-a chemat și pe mine. Și e stelist. Nu am primit un telefon de la niciun dinamovist.

ADVERTISEMENT

În afară de Ando și Dragnea, în rest, nu am primit niciun telefon. Nu au dat un telefon soției măcar. Pe mine nu aveau cum să mă sune, cu toate că telefonul meu a fost deschis non-stop. Nu știu ce au cu mine.

De ce oare m-au sunat steliști și rapidiști și nu m-a sunat nimeni unde am muncit (n.r. la Dinamo)? Cred că nu știau cum să scape de mine mai repede. Mustață și Bocciu mi-au transmis că dacă am nevoie de orice, absolut orice, să le spun”, a declarat Dănuț Lupu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Mi-au făcut asta ca să protejeze pe cineva”

În cadrul discuției, Dănuț Lupu a mai făcut câteva dezvăluiri interesante. Fostul dinamovist susține că a fost băgat la închisoare în mod intenționat pentru ca o anumită persoană să fie protejată.

“Bocciu, marele pericol. Nu înțeleg de ce nu au arestat și jandarmii care păzesc stadionul, pentru că i-au lăsat să intre cu alea înăuntru.

ADVERTISEMENT

La pușcărie mulți își fac rost de telefoane. Și îi fac raport unuia pentru că la prins cu telefonul. Trebuie să caute cum a ajuns telefonul la el. De aia nu se face nimic. Păi, ce facem? Ne acoperim unii pe alții?

Și mie mi-au făcut ce mi-au făcut ca să îl protejeze pe unul anume. Îți povestesc peste o lună. Așa spun ei. Pentru că dăunam imaginii lor. O să vezi”, a mai spus Dănuț Lupu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Șefii galeriilor de la Rapid și FCSB l-au ajutat pe Dănuț Lupu

ADVERTISEMENT
Tags: