Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dănuț Lupu, în lacrimi la prima apariție după calvarul celor 6 luni după gratii. „M-am predat pentru o faptă de copil. Le mulțumesc soției și băiatului”

Dănuț Lupu a izbucnit în lacrimi la FANATIK SUPERLIGA, în timp ce a povestit calvarul celor 6 luni petrecute în spatele gratiilor.
09.04.2024 | 10:56
Danut Lupu in lacrimi la prima aparitie dupa calvarul celor 6 luni dupa gratii Mam predat pentru o fapta de copil Le multumesc sotiei si baiatului
Dănuț Lupu, în lacrimi după calvarul celor 6 luni după gratii. „M-am predat pentru o faptă de copil. Le mulțumesc soției și băiatului”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu a fost invitatul lui Horia Ivanovici la o ediție specială a FANATIK SUPERLIGA, în care fostul fotbalist a povestit calvarul pe care l-a trăit în spatele gratiilor, acolo unde a stat șase luni.

Dănuț Lupu, în lacrimi după calvarul celor 6 luni după gratii: “Nu cred că un om civilizat poate să stea acolo”

Lupu a izbucnit în lacrimi în timp ce a vorbit despre cele şase luni în care a stat în închisoare, spunând că a avut şi gândul să nu se predea, dar a făcut-o pentru că nu se consideră un pericol al României:

ADVERTISEMENT

“Am stat șase luni fără cinci zile. Nu pot să spun că a fost ușor, nu pot să spun că a fost greu. Poate și datorită faptului că orașul ăsta este mare, am foarte mulți prieteni, nu sunt toți sfinți. 

Nu există pădure fără uscăciune. Dar pușcăria este pușcărie. Nu avem nici condiții ok. Totuși, nu cred că un om civilizat poate să stea acolo. Dar stai, n-ai ce să faci. Am stat 175 de zile. 

ADVERTISEMENT

“Am făcut o faptă de copil. Plăcerea mea de a conduce m-a adus aici”

Sincer, am avut gândul ăsta să nu mă predau. Nu mai voiam să vin în România. Care riscuri erau? Aveam o condamnare de 7 luni, stai doi ani, se grațiază. Alții cum stau afară și nu mai cere nimeni nimic?

Știi de ce m-am predat? Fiindcă nu mă consider cel mai mare pericol al României. Am făcut o faptă de copil. Plăcerea mea de a conduce m-a adus aici. Plăcerile se plătesc în viață și de aia am venit și m-am predat (n.r. a început să plângă).

ADVERTISEMENT

N-am făcut nimic, în afară de gravitatea faptei că am condus o maşină. Dar te uiţi la televizor şi vezi oameni care fac ceea ce fac, omoară oameni, copii şi nu se mai duc la puşcărie. Dacă aşa au considerat…

M-am dus. Acum sunt curios ce o să mai zică? Ce o să mai facă? A fost grea hotărârea să mă întorc cu familia. M-am gândit în primul rând la băiat, la soţie. Puţină lume ştie, eu stau cu părinţii mei, cu soacra mea, au peste 80 de ani.

ADVERTISEMENT

Eu am grijă de ei. Gândeşte-te că asta a căzut în sarcina soţiei. Nu se pot deplasa. Atât eu cât şi soţia mea am trecut peste încercarea asta. Mulţumesc şi băiatului şi ei.

“Atâta timp cât doi judecători te pun liber şi vine cineva şi spune “nu”, ce înţelegi?”

Mă uit la nişte imagini. Ce am făcut? Am venit şi m-am predat singur. De ce trebuie să îmi pui cătuşe? Nu ştiu dacă este ok să dai exemplul unui om, dar omul ăla are nişte drepturi.

Eu trebuia să vin de pe 7 martie acasă. Şi ei îmi spun că am beneficiat de clemenţă. Ce clemenţă? Nu cred că există deţinut care în patru luni să aibă 15 zile câştig, să n-aibă un raport.

Am fost la toate cursurile posibile şi imposibile, dar au considerat că nu sunt reabilitat. Undeva există şi o răutate. Aşa au vrut, aşa au dorit? Atâta timp cât doi judecători te pun liber şi vine cineva şi spune “nu”, ce înţelegi?

De ce să fiu eu dat exemplu? Că mă cheamă Lupu? Poate din cauza faptului că unii credeau că o să mă schimb. Niciodată. Am greşit şi am plătit. Pe cine am deranjat, pe cine nu am deranjat, o să spun într-o lună sau două”, a spus Lupu la FANATIK SUPERLIGA.

Dănuț Lupu, în lacrimi după calvarul celor 6 luni după gratii. „M-am predat pentru o faptă de copil. Le mulțumesc soției și băiatului”

ADVERTISEMENT
Tags: