Fotbal intern

Mesajul lui Cristi Manea pentru fanii CFR-ului: „Îmi doresc să redevin campion!”. Video

18.04.2020 | 12:51
Mesajul lui Cristi Manea pentru fanii CFRului Imi doresc sa redevin campion Video
ADVERTISEMENT

Cristi Manea, fundașul CFR-ului, a oferit un interviu pentru fanii formației din Gruia, în care a povestit cum se antrenează și cum își petrece timpul în autoizolare.

Mesajul lui Cristi Manea pentru fanii CFR-ului

Cristi Manea a oferit un interviu pentru fanii CFR-ului și a povestit cum își petrece timpul în autoizolare alături de prietena sa: „E prea multă relaxare acum. Antrenamentele nu sunt la fel ca pe teren, dar încerc să respect toate indicațiile antrenorului.

ADVERTISEMENT

Cel mai mult îmi lipsește timpul petrecut alături de colegi și îmi lipsesc și antrenamentele cu echipa. De-abia acum ne dăm seama că nu putem fără fotbal. Am mai încercat să fac paste, dar nu mă prea ocup de bucătărie”.

„Mie îmi place profesorul din Casa de Papel. Meciurile cu Sevilla le-am revăzut, pentru că au fost foarte frumoase. Îmi pare rău că nu ne-am calificat, dar asta este”, a spus Cristi Manea.

ADVERTISEMENT

#InterviuDinIzolare – Cristi Manea și Irina Deaconescu

?Din izolare, fundașul nostru Cristi Manea și frumoasa lui iubită Irina Deaconescu ne-au oferit un interviu inedit!?? Cum își petrec cei doi izolarea, ce filme au văzut, cine gătește mai bine, ce meciuri a revăzut Cristi în această perioadă, aflați doar din clipul de mai jos! Hai CFR! ?Ne revedem în zilele următoare cu alte interviuri din izolare! ?#InterviuDinIzolare #CFRCluj #CristiManea #IrinaDeaconescu #InterviuCFRCluj

Posted by Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA on Friday, April 17, 2020

„Îmi doresc să-mi ajut echipa națională!”

Cristi Manea a continuat și a declarat că sănătatea este cel mai important lucru pentru el, iar în rest vrea să redevină campion cu CFR Cluj: Este urât să nu poți ieși din casă, cred că aș ieși în parc după ce se relaxează restricțiile”.

„Îmi doresc să devin campion din nou, să se reia meciurile și să câștigăm titlul pe teren, să-mi ajut echipa națională să ne calificăm la Campionat European. În rest îmi doresc multă sănătate. Să ne revedem cu toții la stadion”, a mai spus fundașul CFR-ului.

ADVERTISEMENT

Cristi Manea a povestit în trecut cum a fost impresionat de selecționerul Mirel Rădoi după o singură discuție telefonică: „Este un om sincer și corect. Și când nu jucam am vorbit cu el la telefon, m-a sunat și mi-a dat încredere. A fost alături de mine. Este un om care vede corect lucrurile”.

„Am avut norocul să lucrez cu oameni la care mă uitam la televizor. Hagi, Bumbescu, Iovan, Gâlcă, Rădoi, Petrescu, Stelea. Am luat ceva de la fiecare”, a mai spus fundașul CFR-ului.

ADVERTISEMENT